Grekland Day 5

Vi börjar med gårkvällen! 😀

 • Let’s get droning (going)

Vi svängde förbi kiosken, köpte massa vatten och även en välförtjänt glass i värmen. Grabbarna åkte rullskidor medans jag & Anton rattade bussen. Fin combo och vi åkte lite i förväg för att reka området. Skickade upp drönaren i det stundande episka ljuset, speciellt ljus här nere med havet och diset som blir. Riktigt mäktigt och fotovänligt, så jag log öra till öra och taggad på episk en photosession.

 • Raw-format = grå-dassigt.

Ja bilderna är gråtråkiga direkt från kameran, behövs ju som sagt färgkorrigering på mina bilder innan de publiceras. Men här ovan ser ni ännu ett exempel innan jag korrigerat. Fräna sekvenser film blev det iallafall och jag samlade på mig de klipp jag ville ha.

 • I väntans tider.

Vi väntade in det episka ljuset jag ville ha, så vi chillade i den vackra miljön och planerade morgondagens sprinttävling.

 • Lite till, sen är vi redo!

 • Hårfint, solen ska va så nära horisonten som möjligt, samtidigt inte för långt ner och blockerat av diset..

 • Släpper iväg åkarna för första rundan!

 • Siluett-tänket första rundan. Observera båten mellan stavarna på Filip längst fram 🙂

 • Lucas först ut!

 • Tätt följt av Mr. Ringsby.

 • Ponnaman Hermansson skejtade.

 • Filip kom som siste man!

 • Vi maxade de gyllene sekunderna med lite extra bilder.

 • Fille lånar ena kameran, vad plåtar han?

 • Filip plåtar Ringsby för ett skolprojekt!

 • Ringsby älskar verkligen Oakley!

 • Hunken Hermansson plåtades även han!

 • Behind the scenes på den ständiga jakten för den perfekta vinkeln.

 • Avslutningsvis lär vi plåta för en story på Instagram.

 • Olalala vilken gyllene stund!

Säkert 3 min efter vi hoppade in i bussen, var solen borta och ljuset var historia. En grym timing och maxat tillfälle, tack grabbar att ni väntade på mig och bilderna blev kanon. Redigerings-VM för mig väntar!

Kvällen fortsatte sedan med en god middag och en fin kopp kaffe tillsammans med massor av redigering för mig. Amer Sport filmerna närmar sig sitt slut, textar engelska på Lager 157-projektet och jag vek in strax innan midnatt.

Nu iväg på intervall och tänkt filma denna gång! Awesome!

Hojt!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *