Grekland Day 4

 • Ingen vila för den veke – Golden hour forever!

Blandat budskap, jag fångar ofta solnedgångar och den gyllene timmen, that I like. Men jag och Bryntesson mynnade dock uttrycket till arbetet som pågår nattetid, det är där vi får bäst flyt och kan arbeta helt ostört. Jag gillar arbeta sena kvällar och nattetid, det passar mig bra just nu i livet och kommer fortsätta så länge de håller.

Redigerade så fingrarna rök på eftermiddagen igår, tog en paus med att simma över bukten här ute och sedan lite gym som avslutning. Middag på hotellet snabbt, grabbarna var på restaurang medans jag var tvungen att prioritera redigering. Var i kontakt med Ante, mejlade och annars redigerade långt in på småtimmarna. Vid XX slog jag igen datorn och smög mig mot rummet.

 • Morgonen gryr åter idag och Anton var pepp.

Vaknade innan larmet, tog tag i saken och gick till frukost. Lite olika planer för gänget idag, några vilar, cykel, löpning och för oss två löpning med inkluderat rekning.

 • Tog rygg på ladugårdsväggen!

Motionär som jag är och Anton som försöker hitta tillbaks till formen tog bussen upp till berget, där vägen slutade började vi löpa och siktade på en timme. Seg som jag är första 15min var väl ganska lugn med de tankarna, men tyvärr så släppte aldrig den tunga känslan och var inte alls pigg idag.. Surt!

 • Utsikten var iallafall magisk 😀

Vi sprang på ryggen som var böljande, utforskade ett gäng ruiner och njöt av utsikten. Anton var på bra humör och höll igång snacket med massor av härliga historier. Jag pallade knappt springa, 63min blev det iallafall och fick tacka Anton som höll uppe tempot.

Ibland kommer såna här dagar, ta dom ödmjukt och blicka framåt bara! Det går över!

 • För att ta sig ut till ön, behöver man vada genom vattnet!

Efter en god lunchbuffé, var vi taggade på att bli badpojkar och stack ut till den mysiga ön utanför hotellet. Väl där fick vi en kort brief om stand up boards och lite tips på fräna ställen man kunde utforska.

 • Badpojkarna lämnar hamnen!

Lite annorlunda mot Sverige, ingen flytväst var ett måste och sen fri rutt att utforska. Det gillar vi! Aldrig testat det här så jag var taggad och härligt göra någon aktivitet tillsammans mer än träning och äta 😀

 • Pontus kom nästan 30m innan han rasa i 😀

 • Kom ut mer i det öppna vattnet!

 • Solen gassade och man började få ordning på grejerna!

 • Det här mina vänner, det är livet från sin bästa sida!

 • Paddlade in i en grotta för lite utforskning!

 • Fille visade cirkuskonster..

 • ..medans Hermansson letade skatter på botten!

Så jäkla härlig tur, en helt underbar timme och många fina mentala bilder från turen. Mycket skratt, en del bad och skönt med lite avkoppling. Väl tillbaka på hotellet sen, tog jag en koppkaff och satte med redigering av bilder. Ikväll ska det plåtas på en frän plats jag valt ut, bilder kommer i morgondagens inlägg och jag ska redigera lite smått nu innan avfärd.

Får se hur sent det blir sen, men lär redigera bilderna och ev. lite av filmerna som ligger!

Eyyyaaa!

T-W

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *