Grekland Day 2

 • Starten på dagens A1 pass på 4h.

Klockan var ställd på 07:15 för att kunna pricka frukost från första sekund. Dock vaknade jag 1h innan och bestämde mig för att hålla mig vaken till frullen. Åt en god frukost, solen gick vackert upp bortom bergen och vi gav oss iväg strax efter 08:30 på dagens pass.

 • The Gucci-gang!

Idag hade jag med mig Nikon ut och tänkt plåta ett gäng bilder längs passet. 4h passerar otroligt fort när man jobbar foto och service från sidan, fina vägar runt om i bergen och vackra vyer bjöds det på hela förmiddagen.

 • Hermansson fick lite tekniktips från Anton.

 • Stigningen på baksidan berget.

Anton hade varit ute och rekat området sedan innan, så grabbarna hade en säker och vacker resa fram.

 • Hundarna hade blandad inställning mot oss.

 • Johannes Ringsby ca 2h in på passet.

 • Vacker vy i nedförsbackarna!

 • Filip Danielsson – Som aldrig kan bli dålig på bild.

Grabben är otrolig, fotogenisk och blir alltid bra på bild. Kul att plåta och stark skidåkare, bäddat för succé!

 • Hela gänget samlat på toppen av berget.

 • En sträcka fick vi till att skjutsa grabbarna.

En backe blev lite för lång och snäva kurvor för att kunna ta med rullskidor. Grabbarna fick hoppa in, jag och Anton fixade taxi med en avstämning samtidigt om läget. Humöret var bra på grabbarna, starkt gäng och solsken, inga konstigheter.

 • Flög lite drönare under passet.

 • Filip (höger bak) har koll på drönaren 🙂

Egentligen inte ut och plåtade med drönaren, ute för att filma och samla på mig material. Så bilden ovanför är faktiskt ut urklipp från filmen, bra kvalité blir det när man filmar 4k.

 • Löpartur även för min del!

När de tränat klart åt vi gott från buffén till lunch, jag laddade på med kaffe och satte mig med redigering. Fick gjort några fina timmar redigering innan Anton knacka mig på axeln och frågade om jag ville joina en löptur. Vi sprang lugnt tempo 40 min med efterföljande gym, inget märkvärdigt men alltid något och jag är nöjd med den träningen jag hinner/får.

 • Kvällslek och bad!

Efter gymmet var vi fyra badpojkar som ville hoppa i havet och avsluta dagen i den vackra solnedgången. Havet var inte ens svalkande och förvånande varmt. Romantiskt invigde jag med en riktigt kass framåt volt och avslutade med ett ännu sämre dyk. Men fint var det iallafall och perfekt avslutning på dagen.

Åt god buffé på kvällen, kort kvällsmöte och därefter bloggande. Nu ska jag redigera järnet ett tag och förhoppningsvis med bra flyt, risk att det blir sent men det ack gör ingenting! All in or nothing!

Imorgon lanserar jag ett uppdrag, så håll utkik kring 19:00 så får ni både läsa om jobbuppdraget och se ett gäng bilder från dagen! 😀

Må gott!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *