Grattis T-W

Sigma 17-50mm and Nikon D7200

  • Nikon D7200 & Sigma 17-50

Efter ha saknat filma med systemkamera som jag gjorde i början, så tog jag tag i saken idag och beställde storebror till min nuvarande kamera och nu är det frid igen i huset 🙂 Den har bättre prestanda när det gäller filmegenskaperna och är ett krav nu jag har när jag filmar mer o mer. Så om någon är intresserad av en Nikon D7000 med 18-55mm objektiv, let me know 😉 Har även beställt ett gäng batterier, minneskort och en till mic. Batterier kan man aldrig få nog av och lika är det med minneskort. Mikrofonen kommer sitta på kameran när jag filmar med den, liten och smidig för att sedan köra med den större på systemfilmkameran Canon som jag redan har!

Även fått till ett möte nästa vecka med *****loppet och vi kommer ses hemma hos honom kl: 08:00. Helt perfekt ju med ett tidigt möte, då har man det klart sen för dagen och man effektiviserar dagen från start 🙂 Spännande, så tills dess måste slutföra min skiss på plan jag gjorde i Portugal.

  • Mejlat en del idag också under förmiddagen, dels om jobb och planering. Mer info kommer.
  • Planerat lite och kikat på Junimånad, det plockar ändå på mer och mer, så det är ju superkul och känns tryggt för egen del.
  • Väntar på samtal idag från Örnsköldsvik om jag skall åka upp dit inom snar framtid, lite oklart när och hur vi ska arbeta. Så där får jag komma med mer info!
  • Skall även snart förhoppningsvis skriva om tillgängligheten för bal/studentfoto måste bara se hur tiden går ihop för mig, hänger lite på Ö-vik uppdraget.

De va väl de jag hade o skriva nu 🙂 Har stenkoll på mejlen, både jobb och presenter till mig själv som uppdateras där. Nu ska jag pyssla lite med all kamerautrustning jag har, göra i ordning den för alla kommande uppdrag och se till att allt är 110% ready för fullt ös 😉

Grattis T-W

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *