Gräsberget Open

IMAG0811

Jajjemän, då kommer äntligen tid över till att kunna uppdatera här. Varit mycket nu sista dagarna inför och under Gräsberget Open som arrangerats tillsammans med Team Tricepz. Ett riktigt härligt gäng och vi har haft så grymt kul tillsammans och jag är riktigt stolt över vårt arbete! Bilden är ifrån dagen innan, när vi håller på att snitsla banan och gjör de sista förberedelserna. Blev en riktigt tung och blöt utmaning, grymt startfält och en mycket, mycket lyckad tävling!

IMAG0812

Även förberedelser för kvällens bravader då det skulle bli bankett för deltagare & vänner. Hermansson designar här lite inför banketten, var endel fix inför det också med dukning, ljud/ljus och fixy för lekarna som skulle ske under kvällen men kom ihop jäkligt bra!

En instagram version av startsekvensen och hur nära jag var att köra in i ett träd.. Starten var riktigt knixig då vi körde på fyrhuling, jag satt baklänges och styrde drönaren, alltså jag hade inget att hålla fast mig i! 🙂 För några sekunder tappade skärmen kontakten till drönaren, så då körde jag helt plötsligt i blindo… På dom få sekunderna började jag flyga emot ett träd, smög förbi grenarna och tur var vell de att jag fick tillbaka kontakten och kunde stiga med drönaren.. Annars hade det blivit en fet krasch 😀 Landingen var ännu knixigare, då jag var tvungen att landa i farten baklänges för att kunna hinna vidare till nästa film ställe.. Jag körde på ”go hard and go fast” rakt på bah. Hade bara en chans för sen blir det alldeles för kurvigt för att kunna få ner den på ett smidigt sätt, som ett smack satt den i handen och jag bytte till videokameran!

Slowmotion med träd-incidenten! 🙂

 

IMAG0813

Banketten på kvällen var riktigt lyckad, ett 60 tal gäster och en mycket lyckad tillställning. God smörgåstårta ifrån Valbergsängen och många kom fram under kvällen/dagen efter och berömde arrangemanget. Vi hade tipspromenad, tävlingar, mat och sedan övergick det till fest! Ljud och ljus sponsrat ifrån Euronics gjorde verkligen grädden på mosen, hel grym kväll och vi hade verkligen svinroligt! Givetvis hade jag filmen klar till banketten och kunde därmed visa den ”exklusiva” versionen från dagen, grymt uppskattad och väldigt kul ifrån min sida att få leverera live 😀 Mycket roligare än att ladda upp på internet bara utan att se reaktioner..

IMAG0815

Så idag efter 3h städning efter årets bästa fest, mycket skratt tillsammans med vänner och Tricepz sitter jag och lagar grejer.. Faktiskt så gick inte drönaren sönder under själva flygningen eller transporten under tävlingen, utan faktiskt påväg till tävlingen lyckades ja knäcka en liten switch, den styr lite över hur samarbetet skall agera mellan kontrollen/drönaren så lär beställa en ny sån liten sakimoj!

Annars blir det inte många knop idag gjorda, jag fixar allt för Portugal imorgon, ser verkligen fram emot 16 dagars freeeeddooooom 😀 Så himla nice och skönt få komma bort, nu är officiellt säsongen över från min sida. Tack till alla som jag arbetat med och fått upplevt under denna vinter.. Under sommaren har jag tackat nej till lite arbeten och därför får lite mer manjana.. Håller kalendern helt öppet ifrån Oktober – framåt och får se vad magen och hjärtat väljer, har några krokar ute redan men även en dröm…

Team Tricepz

Sicket otroligt härligt gäng, TACK Andreas, Ludwig, Anton & Pontus för all skratt och glädje vi har delat. Ett grymt arrangemang skapade vi tillsammans och hoppas vi har massa mer samarbeten framöver!
Fjälltopp 2017 T-W Media partner?! Hur grymt kommer inte Gräsberget Open bli nästa år!?
Det får vi helt enkelt vänta och se 😉

 

Vi hörs!

Tompan lompan!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *