Grand Opening!

  • Rådström Motorsport – Säsongsavslutning.

Trevlig tillställning men Rådström Motorsport, de flesta var samlade och härligt att tacka av hela gänget. Sprängmätt och glad lämnade jag strax innan 23.

  • Taggad på en liten trailtur!

Lyckades sova ut lite smått idag, redigerade lite film och sedan hällde upp ett gäng koppar kaff för möte med Pär PECustom. Vi gick igenom planerna inför Finland, hur resan blir och allt där i kring på plats. Jag åker ju vidare direkt sen till Arlanda och sen till Grekland. Så blir lite mek och bestyr för att få allt att klaffa. Men känns cool, vi har 2 dagar på plats innan mässan drar igång, så man kommer få tid att ladda om batterierna och rum för att vila upp lite. Tveksamt de kommer ske dock, man hittar nog på något crazy och det blir nattjobb 😉

Efter mötet stack jag iallafall iväg på en tur med hojen, kändes det var behövligt och lite mental avslappning ^^

  • Solsken och perfekt temperatur.

Fick rensa lite tankar och fokusera på körningen. Blev en väldigt kort tur, men alltid något och härligt med frisk luft. Tar det medvetet lugnt nu då jag fortsatt är lite krasslig och vill inte få bakslag i dessa tider vi är i nu samt framöver. Lunchade lite snabbt, redigerade film och kunde göra klart en film åt Östersund Winter Grand Opener som smäller av i November. Väntar bara på lite inlogg och diverse för att slutföra det.

  • Filmen med @Luddeyo & Östersund Winter Grand Opener!

Nu ska jag packa väskor, kamerorna är laddade och snart kommer Laggar för att plocka upp mig mot Karlstad. Helgen och tiden framöver tills Ons, tillbringas med Lager 157 och imorgon är det tävling!

Gasa bara!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *