Göttelaborg

0

  • Föredraget för Jihde

Sent igår, när jag lagt mig tillrätta i soffan och skulle dänga brorsan i racing, ringde Jihde och hade problem med keynote presentationen. Istället för att krångla och förklara hur han ändrar, gjorde jag en ny fil och skickade till honom.

Det var tyst ett tag, sen ringde han igen och då funkade den inte ens att starta. Va fasiken? Kollade att allt stämde, vilket det gjorde och förstod ingenting. Det måste skett något vid uppladdningen till dropbox. 22:30 får jag iväg tredje filen och långa 20 minuter senare får jag ett OK! På sms. Så det var min lugna kväll, så är det ibland med eget företagande och man får vara bered på okända spännande saker som kan dyka upp.

500-600 personer kommer lyssna på Peter och jag själv är nästan lite nervös. Man vet ju aldrig med teknik egentligen 😉 Skall nog gå bra, Robins gick ju kanon under Onsdag. Han hörde av sig lite under kvällen, vi snackade om nomineringen till årets eldsjäl, föredraget som lämnat flera hundra i tårar av min film och ett otroligt gehör för presentationen. Riktigt kul, Robin är värd all applåd och gehör för allt hans arbete här i världen. Otroligt tacksam, verkligen, att High & Low fick sådant gehör och nu resulterar i ännu en nominering. Jag är tacksam om att ha arbetat med Robin & Pjåtor.

 

DSC_0322

  • Vi är Färjesta!

Resan är påbörjad mot GBG och vi startar med buss. Känns lite bättre när det står ” Vi är Färjestad ” på sidan och vi kör fram i vackra värmlandsskogarna på Lysvikssidan. I Kil bytte jag till tåg och fortsätter sista biten. Allt är sista minuten med bytet, krånglande medpassagerare och alltid är det något när man reser SJ.  Skall ta vara på resan med att ha ett telefonmöte och måla lite mandala som meditation. Börjar inte förrns 19 ikväll med genomgång samt vi får kamerorna vi ska arbeta med. Jag är taggad!

Bild 2017-04-28 kl. 11.02 #2

  • So long ppl!


T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *