Gott nytt år!

  • Ute på skidor igen!

Grådassigt väder, nästan regn i luften och omotiverad stack jag trots det upp till Valberget. Jag tränar i högsta anledning för att må bra och få energi. Hade jättetråkigt idag i spåret, även om intressant podd i lurarna och kroppen stark, var det inte nära till att va ok skidtur. Så lite över 30 min åkte jag och packade ihop därefter. All träning är väl bra, jag känner mig piggare nu och väldigt glad jag gjorde det korta passet ändå. Lite tryck hade man väl iallafall 😉

Stack sedan till Farmor och önskade henne en fin afton, stack för handling och nu blir det lunch.

Kvällens planer verkar ha gått i kras, Björklund har blivit krasslig och jag vill inte bli smittad. Jag har lite saker att pyssla med här nu på eftermiddagen och så får vi ta nyårsafton lite som den kommer må ja tro, långt kvar och något spontant kan dyka upp.

Iallafall, Gott Nytt År och hoppas ni får en fantastisk avslutning på året. Imorgon publicerar jag en film och ett massivt inlägg här på bloggen.Kommer bli lite kuriosa, mina starkaste minnen från året och kort om vad som sker början 2018.

Ta hand om varandra!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *