Goda nyheter!

vlcsnap-2016-10-26-13h56m34s84

  • Urklipp från High & Low

Nåddes av riktigt härliga nyheter nu under min resa ner mot Göteborg. OP gick med det här:

Skidåkaren Robin Bryntesson är nominerad till Svenska Barnidrottspriset för satsningen Sockertoppen som ska hjälpa barn och ungdomar som lever med diabetes. ”Glädjen med Sockertoppen finns ingen annanstans. Det känns jätte, jätteroligt”, säger Bryntesson

 

Robin Bryntesson är elitskidåkare och har diabetes. Det är en sjukdom som allt fler drabbas av och som påverkar livet för många barn och unga. Därför startade Robin Bryntesson aktivitetslägret Sockertoppen för barn och unga mellan 10 och 17 år som har sjukdomen diabetes typ 1.

– Det är ett läger för barn och ungdomar med diabetes där vi försöker visa på möjligheter och inte omöjligheter. Det ska sprida kunskap och information och framför allt är glädje ett starkt ord som kännetecknar Sockertoppen. Med lite tokigheter och glädje kan man övervinna det mesta, säger Robin Bryntesson.

Ni kan läsa hela artikeln här!


Riktigt kul och han är otroligt värd det priset. Den glädje, lärdom och lycka jag fick under Sockertoppen är svårt att beskriva. Den måste upplevas. Jag är mycket stolt och glad för att jag får vara med som medieansvarig och dokumentera det här fantastiska läger. Jag ser fram emot 2017!


vlcsnap-2016-10-26-14h15m26s149

  • Urklipp från filmen när vi var på vasaläger

Försökte ladda upp den kortare versionen, instafilmen alltså. Men det ville inte nätverket här hjälpa till med och fick bli en bild istället. Gjort 2 stycken, en 2 minutare till FB och en till Instagram. Förhoppningsvis kommer du ut idag annars inom en snar framtid. Jag är klar iallafall och jag har levererat materialet 🙂 Precis köpt Sveriges torraste macka, sicken tur jag köpte 2 🙁 och närmar mig sakta GBG, är i Trollhättan nu så de rullar på bra ändå. Snart dax att tagga till 🙂

Travella fo life!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *