Full throttle

  • Landningen i Östersund!

Tiden sen senaste inlägget har varit hektisk. Efter jag publicerade inlägget senast, fick ja meddelandet att flyget var försenat och möjligtvis att jag skulle missa flygbytet på Arlanda. Med språngars, rekord i säkerhetskontroll-hastighet och tacksamma lilla förseningen dom också hade, så kom jag med planet mot Östersund.

Väskan blev också med, fattar inte hur det fungerar. Hade 20 minArlanda, ändå dök väskan upp så fint i Östersund. Lugn afton och tidig kväll blev de, sliten efter resdagen.

Gårdagen på We & Sports blev mycket möten, planering och avstämningar. Det är i just den fasen vi står i nu och det är en viktig del av processen. Så småningom kommer allt gå smidigare och det är grymt bra att utgå från en stabil grund. Haft telefonmöte med O-Ringen 2019 också, ser ut att bli produktion där och något jag får återkoppla om ytterligare senare när det är officiellt.

Även fått tag på en lägenhet, puh, känns underbart skönt och härligt att de kommer att lösa sig! Me gusta!

Efter jobbdagen blev det långpromenad och fin kväll med tidig avslutning. Vaknade tidigt idag, fick iväg en film för Ski Classics och plockade lite i lägenheten. Ska nu dra iväg mot jobbdagen där det väntar ytterligare förberedelser för kommande produktioner!

Helgen, se fram emot den folkens! Rolig nyhet kommer!

It’s gonna be great!

T-W

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *