Friday yay yay

 

DCIM100GOPRO

MTB turen var fint inpassat i lätt duggregn, frisk hösttemp och precis lagom med vindbyar. Turen var vell syfte med att testa lite vinklar med Go Pron och därför valet att ta med väskan. Cyklade ca 1h och varierade vinklar och cyklade lite intervall impulser i stigningarna runt på Valberget. Riktigt kul med riktig cykel, stumt med kolfiberram och en fröjd att ta sig fram. Ingen musik i lurarna utan bara jag & naturen. Härligt!

vlcsnap-2016-09-23-13h09m47s177

En av vinklarna jag testade, rätt fränt att se däcket parera hinder och se dämparnas arbete, lyckat test!

vlcsnap-2016-09-23-13h10m36s154

Testade bl.a backåt. Även om steadycamen gör ett grymt jobb så blev vibrationerna lite för mycket då jag gjorde en provisorisk lösning nu bara mot ramen. Men helt ok cool vinkel, här just sladdar jag in mot en kurva. Testet bygger ju på en av dessa 1/4 stora jobb jag ska presentera snarast 🙂 Kan tro att 2 st kan ja presentera snart och det fjärde får nog vänta till början Okt..

dsc_0517

Kvällen var jag hundvakt åt den här lilla rackaren, Ossy som brukat va med mig på somrarna men tyvärr varit ganska mycket detta år, så vi har inte hunnit med så mycket häng. Igår var han iallafall med på ett löppass sent på kvälen där greven joinade också. Härligt att springa när det är mörkt, tyst och skogen blir så mäktig. Fin tur men lite blöt, så lukta väldigt mycket blöt hund sen he-he.

Efter lunch idag kommer en polare på besök, inte setts på länge och kan tro de kan bli en mycket trevlig kväll. Vi skall även hämta ett paket med en stor investering jag gjort i företaget för att kunna köra dragrace framöver med firman 😀 Ni får se vad jag menar..

Imorgon är även filminspelning med Viktor Thorn på Valberget, en liten kort snutt och vi skall även sätta oss ner för lite planering..

Gôtt med helg, ledigt… naaght! 🙂

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *