Friday Feeling!

  • Milen ska göras!

Vaknade tidigt strax efter 07, pallade mig upp på cykeln och startade morgonturen från Valberget. Sprang milen strax under timmen, gjorde hårda 10:an och avslutade med med toppbestigning. Kroppen kändes sådär, ganska tunga ben och allmänt seg. Hade lite känning i halsen också, så fick hålla tillbaka en aning och ta det lugnt. Men skön start på dagen, cyklade hem och åt frukost nummer två. Pysslade lite på datorn och förberedde för filminspelning med PE Custom.

  • Off to adventure!

  • PE Custom – Jaguar XKS

Vi filmade, eldade, flög drönare och plåtade i ett jäkla tempo. Trots det tog det närmare 3h och tiden flög förbi. Men viktigt att få det bra och vi körde på så fort vi bara kunde. Håll utkik ytterligare, återkommer med fler bilder på Söndag!

  • NicoKing var på plats och hjälpte till.

Kommer släppa en bild imorgon på PE Cusoms kanaler, jag publicerar det på söndag och summerar helgen först då. Nu ska jag och NicoKing gå igenom en plan inför imorgon, sen ska vi grilla med grabbarna och efter det tar jag en bloggpaus över Lördag. Jag kommer tillbaka på Söndag med en massa rolig information och summering från Mârtensjoggen!

Ha en fin Mârten!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *