Formen är var?

DSC_0191

  • Först i Torsby med rullisar?

Inte sugen på MTB eller löpning men djävulskt sugen på rullskidor så, så fick det bli. Fram med stavarna jag fixade här om kvällen, på med sommarpjäxorna och ta sikte mot norr. Grusen var påtaglig konstant och de va då f*n att de var så mycket. Tyckte inte det var så farligt när jag kollat på vägarna i veckan. Men jaja.

Begav mig mor Bergsäng och där kastade jag ett öga över vägen snabbt. Där kom en ny bekant gåendes, men jag i träningsbubblan hälsar inte och fortsätter. Kommer 3 meter och tänker ” Fan det var ju hon, men nu är det försent att vända ” Va fasiken? Tack hjärnan för du gjorde det så stelt och har en reaktionsförmåga som en traktor. Jag vände dock sen efter 50 meter men då var det försent. Brynte ringde och ville snacka lite skit samt ville jag skulle redigera ihop en liten film för hans föredrag. Kein problem.

Men sen kom jag iväg, med dåligt samvete att inte ha hälsat och riktigt tröga hjul körde jag i 2h. Fint när man vänder hemåt och motvinden slår till. Aha, de va därför de gick hyfsat hit. Men skön känsla i kroppen nu och klappar mig på axeln för passet, good job.

DSC_0189

  • Kamera tvätt & nollning

Tvättade och rengjorde alla kameror jag äger samt nollade allt. Med nollning så menar jag att alla minneskort & batterier är laddade för att vara redo för work! Ringde Another Brother som är produktionsbolaget bakom Nordenskiöldsloppet och fick den sista infon. Vi skulle återkoppla löpande nu framöver och jag skall meddela en mer konkret plan här när den är satt! Alla tiders vad jag är taggad!

Ladda om, snart kör vi!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *