Förberedelser

  • On the run again!

Hm nu måste jag klura, vad gjorde jag innan bilden togs? Hm.. Jag fixade några mejl, sorterade på datorn och allmänt plock i företaget. Hade ett telefonmöte och gjorde klart för morgondagens möte i Oslo också, lite information inför och hur, var, när frågor. Hade en liten svacka mitt på dagen, blev lite sliten och tog en mikropaus i soffan innan det var dags att bege sig mot tunneln för möte.

  • Trots tråkigt besked, är jag lika glad ändå 🙂

Väl på tunneln hade vi planeringsmöte inför morgondagens filmande, kl 07 ska vi mötas upp och filma reklamfilm fram till ca: 10:00 då jag måste bege mig mot Oslo. Vi gick igenom de olika statisterna, hur vi skulle filma och vad jag behövde för hjälp under produktionen. Träffade på Rasmus också väl där, hann snacka lite med han och alltid lika trevligt. Positiv grabb! Gick även in en sväng i tunneln för att testa lite inställningar på kameran, väl där mötte jag Gabriel Strid och vi bytta några ord. Känns bra inför imorgon, efter mötet känns allt mycket klarare och jag är taggad. Testet på kameran var också kanon, så nu kör vi och det kommer bli grymt!

Tråkigt besked?

  • Inspelning av ”Why me ”

Jo, något jag hållit hemligt fram tills nu och endast skrivit lite om tidigare. Jag sökte nämligen tjänsten hos SkiCrosslangslaget som fotograf. Bilden ovan och som jag publicerat tidigare var alltså en screenshot från min ansökningsfilm. Nu tänker ni säkert ” Du är ju dum i huvudet om du ansökte om tjänsten och ser ut sådär?! ” Läs då detta:

Som jag nämnde i samtalet är jag mäkta imponerad över din ansökan och inställning generellt. Jag har därför vidarebefordrat alla detaljer till min motsvarighet på .. .  ”  Så stod det i mejlet bland annat som jag erhöll idag. Vid vårat telefonmöte sa han också att ” Du hade helt klart bästa ansökningsfilmen ”. Så helt dum i huvudet är jag inte. Det gäller att stå ut från mängden, komma med något nytt och våga bjuda på sig själv. Tyvärr räckte det inte hela vägen denna gång, men som ni läste tidigare har jag blivit bollad över till ev ett annat arbete/tjänst och  jag får återkoppla till det om de blir aktuellt.

Ur det negativa kommer alltid något positivt! Då är så dom säger och det är så i detta fall också. Med att Skicrossen inte blir av, kan jag därför boka in 100% ett arbete som legat lite på glänt i väntan på besked från min sida. Inget jag kommer publicera idag, men jag siktar nog på kvällen Tisdag. Håll utkik 😉

Imorgon blir det fullt ös, start reklamfilm i tunneln 07:00, filmar tills vi är klara senast 10:00, svänga in med drönarmaterial till Sebra Film och sedan vidare till möte i Oslo med Mrs S. En krävande men mycket spännande dag som kommer med utmaningar och kan öppna upp nya vägar här i arbetslivet. Kvällen osäker, klurar på ev bokförings arbete om Björklund kommer förbi och hjälper. Ellers, så försöker jag komma med ett blogginlägg så fort jag hinner. Vet ej riktigt hur länge jag blir i Oslo.. .

New week, come at me broe!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *