Flat out!

  • Miamys på äventyr!

Ja, då ska vi summera helgen lite bättre i lugn & ro. En helg som har varit mycket av det goda när det gäller vila, aktiviteter och god mat. Vi har kört på med no stress genom hela helgen, bara fantastiska sekunder och värdefull tid tillsammans. Miamys åker nämligen iväg till Litauen för att påbörja sina läkarstudier nu på Onsdag, en lång utbildning och ny etapp i livet. Tanken är att sedan fortsätta i Sverige, men var vet man inte just nu. En utmaning tillsammans och något man får va ödmjuk inför.

Så man vill maxa tiden tillsammans nu sista dagarna och få några fina minnen innan bye bye. Hon jobbar idag, lär packa och förberedelser för avfärd. Samtidigt som jag har en vecka kantad med mycket jobb och fix, så vi får göra det bästa av situationen och göra vårt bästa 🙂

  • Bilfix & bilkrångel.

Morgonen spenderades med filmredigering, bildfixande och så småningom ärenden över lunch. Stack sedan ner till bilen och började fixa med den tillsammans med brorsan. Gick bra till start, kopplade kablar och ”mocklade” med diverse saker i bilen. Men man ska inte hurra innan det är klart, för sen kom problemen. Kunde tyvärr inte testspela idag och det satte stopp för verkstan denna stund. Vet väl problemet, så ska väl vara ganska lätt åtgärdat och något jag fixar imorgon när jag åker till Karlstad. Beställt lite grejer också som förhoppningsvis kommer innan avfärden torsdag.

Drog så småningom hem och åt, snackade med Miamys som gjort sin sista dag och haft telefonmöte med Bryntesson. Blir redigering och diverse pyssel där, så kvällen är väl bokad och vi får se hur sent det blir.

Går verkligen full fart denna vecka, så gäller att hålla huvudet kallt och klara av tempot. Ingen vila på länge nu och ladda mentalt, för är jag redo? Jag måste och det är bara att börja peppa 😀

Vi återkopplar!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *