Fixytrixie

DSC_0665

  • My office right now.

Samtidigt som jag redigerade filmerna för O-ringen, så passade jag på att rensa den andra datorn och få den ” ren ” för att bli snabb & funktionell igen. Rensade även Imac datorn och nu har frigjort massor av utrymme. Det här arbetet är något som verkligen krävs ibland, eftersom allt jag filmar/fotar lämnar spår efter sig och viktigt hålla undan. Riktigt skönt att kunna städa den och märka att hastigheten ökar smått. Har ju 3 externa hårddiskar och nästan så jag behöver ännu en till. Totalt har jag 3,5tb det är 3500gb och så småningom kommer jag behöva ännu mer lagringsutrymme. Brukar som vanligheten göra fritt mycket på datorn inför stora uppdrag eller intensiva arbetsperioder. Då är den redo för race och prestandan kommer vara grym 🙂

 

DSC_0666

  • Föredrag på Sahlströmsgården

Efter en intensiv förmiddag med redigering, rensning och pyssel, var jag inbjuden till Sahlströmsgården & Rotary klubben. Blev bjuden på mat till en början och det satt verkligen som ett smäck, hade inte riktigt fått i mig en ordentlig frukost innan nämligen. Efter maten fick jag berätta om RYLA 2017 som jag var stipendiat till och mina erfarenheter om det. Berätta om min nuvarande verksamhet och erhålla en gåva som grattis. Blev inbjuden till att återkomma i höst med ett längre föredrag om hur allt startade och hur utvecklingen har gått med åren.

Efter det blåste jag in till farmor en snabbis där jag träffade farsan. Pysslade sedan med lite idéer till kamerautrustningen och nu sitter jag hemma o klurar med lim full händerna. Resultatet kommer bli grymt, tror verkligen på idén och ska bli kul att testa det någon dag här framöver.

viking-logos-805x370

  • Nordic Viking

Som jag skrev tidigare i ett annat inlägg, att jag skickade in en offert på att klippa fram 3 korta & 1 långfilm för Nordic Viking. Bilden är dock hämtat från google, fann inte deras symbol eller logotyp. Men jag fick iallafall arbetet med motiveringen att jag har erfarenhet av uppdraget, kunskap om sporten och klarar deadlines. Så det var ett positivt besked jag fick och härligt med snabba puckar. Så just nu håller dom på att samla ihop material och därefter skall vi ha ett upptaktsmöte för att gå igenom hur produktionen kommer gå till. Spännande.

Lite roligt var också att personen som ringde mig från Visit Värmland och gav mig beskedet, frågade mig om en helt annan sak också. När han ändå hade en fotograf/filmare på telefonen, så passade han på att fråga om jag tar på mig arbeten i Norge också. Jovisst sa jag! Så då började vi diskutera i kring det uppdraget och bestämde oss att återkoppla om det senare. Så vi får se va det mynnar ut till och först då kan jag presentera det ytterligare.

Näääaej, nu lär jag redigera lite!

Edit-time

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *