Fixyday

DSC_0042

  • Ett tack från Persson Motorsport jag erhöll från 2016 samarbeten

Morgonen blev lång då jag försökte verkligen sova ut, gick bra till 9 och sedan rök datorn upp. Jag forskade i lite kamerautrustning, svarade på några mejl och såg över planen för veckan.

Bestämde mig sedan ganska snabbt att ta tag i flytten, skall egentligen inte flytta innan April, men kändes skönt att börja plocka när man ändå kan och har lite tid över. Rensa lådor, ta undan saker till förrådet osv. Bob ringde och dök upp på 45 sekunder, vi åkte och åt på Valbergsängen. Där träffade vi Harjo, han sitter alltid på en king historia och idag snackade vi om Nordenskiöldsloppet. Där är det inte klart än om jag skall filma eller serva, men de två ska iallafall åka.

tuab

När jag sedan var hemma igen, började jag plocka där jag slutade och gjorde mer kaos hemma. 2 mejl ramlade in i inkorgen och 1 var från Tuab. De bjöd in mig som föreläsare på Entreprenörsdagen på Stjerneskolan i början av April. Med min unga ålder, lokala anknytning och själv läst på skolan, var jag en optimal kandidat för att komma och prata om eget företag samt deras möjligheter utifrån Torsby som bas. Kul!

 

Hade även fått klart i andra mejlet med Finnskogstoppen och projektet där. Så vi kommer resa upp Torsdag eftermiddag för att göra en film kring konceptet ” less is more ” för att få fram en film som skall representera oasen där uppe, lugnet helt enkelt.

 


Vet inte om jag skall kalla det förslappad eller bara utsliten från en intensiv period. Men träningen känns svårmotiverad just nu, skall ta mig upp till 60 grader nord nu iallafall, den sköna känslan efter ett bra pass, är det som motiverar mig just nu. Jag kommer ju aldrig bli en elitidrottsman, men att vara i form är ett måste för mig och krävs även för de arbeten jag gör just nu.

Ska ringa Bob & se om han är taggad, ellers får ni höra av er om ni vill ha en träningspartner nu fram till Vasaloppet å ta rygg på i spåret 😉

 

Checkar ut

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *