Fixy fix day!

IMAG0804

Vaknade riktigt seg, inte så värst trött men ingen lust på någonting riktigt. Haft bra motivation hela dagarna men idag var inte denna, så jag bestämde mig att göra massa ärenden istället på FM och få massa gjort. Så jag började med att leka vallare, drog igenom förrådet och gjorde iordning för sommarförvaring.
1 par blir till tunneln, blanka skidor for the win och fokuserar på stakning/skate..

IMAG0805

Sen drog jag till Gräsberget och rekade lite ang parkering.. Ingen direkt positiv syn då vägen var dålig och jag fick vända. Finns 2 bilvägar upp, 1 som går ändå upp och just den fick jag vända på.. Frontbågen är för låg och bara att gilla läget, men inte allt för långt att gå dock för den som vill ifrån där vägen blir kass.

IMAG0806

Tur man har stor bil, stack och hämtade ljud/ljus på Euronics och man blir direkt som ett litet barn. Fan älskar ju detta och kommer garanterat testa sakerna ikväll redan 😀 Blivit en ljusramp med led och 2 högtalare som nog ska kunna trycka till att de blir disco disco! Så tror verkligen det kommer bli bra tryck och härlig stämning. Dock ser vädret ut att bli typiskt valborg… Jippie kiea yey MF!

IMAG0809

Efter allt fix och lunch drog jag till gymmet, körde 3 stegs intervaller, menas med cykel/rodd/skierg med olika metoder.. Helt slut var de inte mycket kvar att sedan pumpa ut de sista i benen med lite spänst och se om magen har något kvar att ge efter hård vecka med rörlighet,stabilitet och balansträning! Helt okey pass och nu vid farmor och säger hej innan det blir badhuset för lite kråla kråla kråla! Imorgon massa fix för tävlingen!

Hade på gräsberget!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *