First things first!

  • Hämta väskor & meeting!

Var hemma natten till tisdag kring midnatt, plockade inte värst hemma mer än en snabb dusch och rakt i bingen. Sov 5h och vaknade klarvaken strax efter 06. Hm, ingen mardröm eller anledning direkt, men gick upp för frukost och tog en mysmorgon med att uppdatera spellistan samt pyssla lite smått på datorn generellt.

Packade upp väskan osv sånt tråkigt vi skippar skriva om, drog sedan iväg till Pär Edqvist för att hämta väskorna från Finland och hade ett kortare möte om framtiden.

  • Formen är på topp! 😀

Vid Tromsø Sky Race hade jag toppat formen rejält, den satt som ett smäck den tiden och allt gick som planerat. Dock så var jag tunn och inte hållbart i längden när det gäller min livsstil med mycket jobb och hektiska perioder. Har lagt på mig 6kg sedan loppet hehe.. Faktiskt  halvt enligt plan. Jag testar den berömda ”bulkningen” genom att äta lite mer och träna mer styrka en period. Givetvis kommer jag fortsätta konditionsträna och få hjärtat att slå. Men nyfiken att testa på och se hur kroppen reagerar. Satsar på det november ut och sen skiftar till än mer fokus på kondition. Spännande 😀

Iallafall, körde ett gympass på 1h, kändes bra ändå efter allt resande och veckan som varit. Handlade in halva coop och åt god middag men efterföljande kaffekopp. Plockade i utrustning ås allt ligger där det ska, gjorde en plan för kvällen och fortsatte kvällen framför datorn.

  • Bildredigering, filmredigering, mejlande, bokföring osv osv

Med kaffekoppen nära fick jag gjort massor av jobb, mejlande och fakturering. En effektiv kväll som inte blev allt för sen, det är ju en dag idag också!

  • Satsningen mot MTB-VM fortsätter (*Läs Ironi )

Hudiruj, idag var jag tröttare vid uppvaknandet och började lugnt med kontorstid. Flödet ökade farten och fick mycket gjort. Flertal projekt igång och det börjar ordna upp sig nu efter man varit borta. Tanken var att träna på förmiddagen tidigt, men fick ändra om i schemat efter jobb och sikta på efter lunch. Där hörde Gabriel Strid av sig och ville ha ett möte. Ett spännande samtal för ett projekt senare i tid. Alltid roligt att diskutera goda idéer och stora planer.

Blev sen utgång på cykeln idag, kom iallafall iväg och cyklade i hyfsat bra tempo strax över 1h. Teknisk sträcka och mycket uppförs, kändes ok, inte mer. Otroligt fint där ute var det iallafall 🙂

  • Hösten från sin bästa sida.

Vackra färger, solen värmer och vindstilla. Snälla låt det vara så här, sen bomba ner med snö 1 dygn och skidspåren redo dagen efter 😀 Sen lunch förtärdes efter passet, nu blir det redigering för hela femman och jobb utöver kvällen. Får se hur det eskalerar och hur sent det kan tänkas bli.

I will rejoice!

T-W

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *