Finland Day 3

 • Nord-Europas största tuggemipaket? 😀

Vid 09:10 var vi plats vid mässan, solen sken och temperaturen på 2°C började sakta stiga. Jag var faktiskt inte värst sliten och trött idag, skönt. Även om jag stannat uppe någon extra timme för redigering av andra projekt som ligger, så var jag på gott humör och taggad för dagen.

 • Utrustningen gås igenom och sätts ihop.

Grabbarna gick ner till montern och skulle fixa det sista inför portarnas öppning medans jag stod här för lite mek. Solen värmde härligt, utrustningen kanske ser kaos ut, men allt är under kontroll faktiskt och det är bara lite begränsat med väskor medtaget.

Så fort allt var ordning och redo, traskade jag ner och var taggad på en full dag på mässan.

 • Montern klar och fin!

När jag kom ner var i stort sett allt i sin ordning, bara lite ljudpill att ställa in och vi hann precis innan första besökarna traskade in.

 • Smygfotograferar lite första minutrarna!

 • Aldrig för mörkt för att va cool 😉

Tre stycken är vi som är på plats, finnarna är ganska blyga och försiktiga, vilket som medför att vi måste va lite defensiva med hur vi bemöter besökarna vid bilen. Iallafall, vi turades om lite att stå i montern, ibland skönt för dom ta en paus och jag kunde avlasta om mellan åt.

Annars smög jag runt och filmade samt plåtade runt i hallarna. Det är tre stora hallar med olika teman, konstant är det vibration i bröstet då det någonstans alltid spelas djupa bastoner. Ett riktigt mecka för bilälskaren!

 • Hyfsat dunder på den här bilen!

En dragracebil med utblåsen dragna direkt på sidan, inga konstigheter och brutalt ljud. Det vibrerade verkligen in i trumhinnan och man fick hålla för öronen när denna bjässe varvade på lite. Mäktigt 🙂

 • Cerwin Vega hade sin event-buss på plats.

Gick förbi denna fräna buss, som jag förstod på knacklig-finsktalande-engelska var hela bygget på 2,5mån och konstant 16h arbetsdagar. Sjukt imponerande, ca 1km ljudkabel och hör & häpna, 48 högtalare i bilen. Får ont i huvudet när jag bara tänker på kopplingsschemat för denna bil.

Spelade iallafall väldigt imponerande rent och nog fanns det kraft i bussen för att spela hatten av dig 😉

 • Besökte även bussen som Spiderman.

Vid ett tillfälle så bytte jag kort om till Spiderman och agerade lite showman under 30 min i hallen. Varför inte tänkte jag, när jag ändå fick förfrågan av grabbarna, så var jag inte sen att tacka nej och blev snabbt taggad på lite show.

 • Hälsade på hallens samtliga barn!

Var kul, utmanande och spännande. Man visste aldrig hur folk skulle reagera, några var inte villiga att bjuda tillbaka på sig själva och sen var det fantastiskt kul att träffa alla barn. Så roligt att bringa dom lite glädje eller ett leende över Spiderman.

 • Träffade även min vän Batman!

 • Okey en sista bild på mig som Spiderman!

 • Apor på Roadtrip!

Var och filmade dessa gossar en sväng, hel mundering som apor och hela bilen täckt i tyg. OCH en banan på taket 😀 Haha rolig monter och härlig inlevelse på grabbarna. Det här är show!

 • John d’agostino – Fick göra en ”påa”

Sprang förbi denna herre också, John är en välkänd bilbyggare som nu dyker upp som domare på flertal mässor och härstammar borta från amerika. Trevlig filur som var villig att ställa upp på mitt inslag och stannade kvar för lite chit chat efteråt.

En lång dag kom så småningom till sitt slut, vi var ganska grötiga mentalt men väldigt tacksamma för dagen som varit. Nöjda och belåtna lämnade vi hallen vid 19:00 och det blev direkt redigering för mig när vi kom hem.

 • Snabbt redigerad och publicerad efter dagen.

För dagens film gick jag på hastighet och få ut den så fort som möjligt. Agerar som en teaser på hela summeringen och man får kika på några gobitar jag valt ut från dagen. Otroligt händelserik dag när man blickar tillbaka, men mycket bra om man summerar den och jag är spänd på vad morgondagen kommer att erbjuda.

Efter publicering la jag någon timma på andra projekt och korrigerade undertexter på ett gäng filmer.

Imorgon blir en utmaning, klockan är nu 01:40 och jag måste sova. Mässa mellan 10-16 sen måste jag ner till flygplatsen 1h ner och ta mig till Arlanda för nästa äventyr. En riktigt lång dag imorgon, så lär va på topp!

Och avslutningsvis, inte struntar jag i att blogga från dagen som jag kanske tolkades som igår, utan de var mer som en för varning att  jag inte hinner blogga innan midnatt! Ja ja time flies!

Sleepy Sleepy!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *