Film & Laddning

bloggen

På förmiddagen spenderade jag större tiden av att filma/coacha Rasmus Blom inne på Stjerneskolans testcenter vid Torsby Skid & Sportcenter. Rasmus körde ett mycket fint 90 min vasarace med A:2 tempo med några intervaller till max + längre stigningar. Rasmus har varit borta en längre tid pga sjukdom och det här var hans första pass med lite tryck i. Kanske inte direkt Johan Olsson uppladdningen, men med Rasmus erfarenhet och sin plan fram till vasan, har han verkligen gjort allt man kan. Mycket positiv till hans inställning och han är mycket stark psykiskt. Fysiskt såg han stark ut, bra tryck i stakningen och ett mycket fint genomfört pass, det var ett tungt sådant!

Vi filmade även episoder 1/4 med Outnorth Ski Team, vägen till vasan! Där vi träffar samtliga åkare och hör av läget samt hur dom förbereder sig inför säsongens viktigaste lopp, Vasaloppet.

Själv så har man en riktigt goo feeling i kroppen, man är studsig och vill iväg på tävling. Det känns bra, nu visar det att tacka nej till jobb i helgen var viktigt och jag har återhämtat mig bra. Riktigt laddad att lägga i högsta växeln, kommer bli riktigt kul och det blir bara mindre fix i eftermiddag.

Här är filmen ifrån dagens inspelning:

Vi hörs

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *