Film för cancer

vlcsnap-2017-08-21-22h07m51s931

  • Presentationsfilm av Robin Bryntesson & Marcus Hellners gåva.

Under sena eftermiddagen spelade vi in en film som presenterar våran gåva för en auktion i syfte att samla in pengar till Cancerfonden. Där Robin har packat ihop en goodiebag med massa roliga saker b.la från Sockertoppen. Någon som också bidragit också är Marcus Hellner som signerat en nummerväst i vinning för auktionen och insamlingen. Denna auktion kommer styras av företaget Bristol-Myers Squibb och de arbetar just med medicin bl.a mot cancer. Det som gör det än mer mäktigt och fint, är att företaget Bristol-Myers Squibb dubblar all insamling de får in på auktionen och det är flera saker som ska auktioneras ut.

Så tillsammans kan vi göra skillnad och det är ett vackert projekt som även jag vill stötta.

Jag har även hunnit fakturera lite, senast var i Juni och det börjar skrala lite i plånkan nu snart. Inte hunnit sätta mig ner ordentligt och hann egentligen inte nu heller. Men fick 1 nu och får posta 1 imorgon, så det är ju alltid något iallafall som går ut till kund. Plockat och sorterat alla kameror & minneskort, sorterat material på datorn och levererat ett nytt blogginlägg till Goda Nyheter Torsby. Antagligen publicering imorgon.

Oooh just det, min order på X har krånglat och fått lösa det på en ny väg. Så nu har jag order från 4 olika företag för att kunna få det komplett. Jag är sjukt nervös och inget jag kan göra nu mer än att vänta samt tänka positivt.

Plz be with me!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *