Familjen Westlund & Sockertoppen

vlcsnap-2017-07-30-14h48m38s529

Hej Tom!
Jag tycker att den dagen ni filmade oss var den roligaste dagen i hela mitt liv. Filmen var super bra! Tack för att du klippte i hop mig och Tove Alexandersson. Jag trodde inte att de var sant när du räckte fram en kamera. Jag har filmat intervjuer och sista kontrollen på femte etappen och mamma och pappa har lovat att vi ska ladda hem ett programmeringspogram på datorn. Jag älskar att filma och redigera.
Jag och min familj har läst vad du har skrivit på din blogg. När jag vaknade hade alla i min familj redan läst den och jag blev nästan tårögd när jag läste den. Det var så fint skrivit!❤️
Det var jag och pappa som vann familje kampen!
Ett stort tack för allt!
Ellen Westerlund❤️

Det här SMSett nåddes jag av under dagen, det träffade mig rakt i hjärtat och en tår föll från min kind. Var inte alls beredd på den texten, från den 11 årige Ellen Westerlund. Blir så himla glad att kunna skapat den här dagen för henne och familjen, en sån god gärning som är sååå betydelsefull för Ellen och hennes familj. Det är de som det handlar om, att göra skillnad. Du är bäst Ellen!

 

_20170730_100249

 • T-W Rise and shine.

Nya brillor från BLIZ, mer energi idag och bättre förutsättningar generellt. Så eftersom jag la mig igår hyfsat tidigt, så fick jag sovmorgon till kl 07:00 och vaknade upp utvilad. Min sambo Jonas vaknade så småningom av larmet, frågade om jag ville joina och väcka deltagarna, var inte sen att säga nej. Så vi började dagen med att väcka kidzen och få en rivstart på en grym dag.

_20170730_100317

 • Blodsocker snack på morgonen.

Efter frukost hade vi ett litet möte med alla, där vi diskuterade blodsocker, insulin och olika inställningar under aktiva dagar. Deltagarna är så kloka, dom är smarta och tänker på ett väldigt moget sätt. Man blir imponerad.

vlcsnap-2017-07-30-13h30m50s212

 • Dagens VLOG-brudar

Dessa två damer har fått låna en kamera hela dagen idag, tillbaka fick jag en kamera med fullt minneskort på 32GB material, tomma batterier och en jäkla massa glädje från dessa då 😀 Härliga tjejer som bjuder på sig själva, har jäkligt kul och många idéer. Sen är väl materialet i stort sett oanvändbart, men alltid nått kan man klippa ut 😀

vlcsnap-2017-07-30-13h24m31s930

 • Förklarade om att dela upp klippen, trots det, fick jag bl.a 4 X 20min filer på 4GB styck. 😀

Film 1

 • Startsekvens från sidan.

Stadig position, bra vinkel och härliga kidz som susar förbi i full kareta.

Film 2

 • Hur det såg ut i min kamera.

DSC_0772

 • Robins föredrag för deltagare &  familj.

Under eftermiddagen redigerade jag filmen, sprang ner snabbt och fångade några sekvenser på Robins föredrag. Nästan fullsatt, uppskattat och bra.

 

DSC_0774

 • Barnens paradis.

I stort sett fick dom fria tyglar och dom köttade på rejält. Vette fasiken asso, men verkar som ungdomar med diabetes har en jäääääkla energi generellt alltså 😀 Vi hade fullspettat schema hela dagen, men ändå så har dom oändligt med energi för att leka av sig ordentligt på kvällen. Tyvärr så är diabetesen ibland påminnande och några får avstå aktiviteter. te.x om någon går låg o blodsocker, kan de inte delta i aktiviteten då det kan bli farligt om det sjunker mer. De måste då äta något och ta en liten paus. Antingen tar man en frukt som driver upp med fruktsockret, eller något snabbare som dextrosol.

vlcsnap-2017-07-30-21h21m08s880

 • Visade deltagarna var skåpet ska stå under en tävling 🙂

Jonas

 • Jonas första tur på rullskidor och han bjuder på denna målgest. Imponerande.

vlcsnap-2017-07-30-22h33m19s610

 • Lilla unga söta Karin.

Med typ 3 storlekar för stora handskar, ansiktsfärg som mustasch och sötaste leendet, kunde jag fånga denna sekvens idag. Härligt att de bjuder på sig själva, får glömma bort sin diabetes ett tag och bara ha roligt med andra diabetiker.  Stor eloge och respekt till Patrik på Lill sport som sponsra hela Sockertoppen med nya handskar och även ledare.

Nu är klockan 00:35, hyfsat tidigt för att vara sockertoppen och jag verkar snart kunna knyta mig till sömns. Upp tidigt för att hjälpa några deltagare att överraska ledarna och väcka dom tidigt. Kruxet är bara att de inte orkat hålla tyst, så alla  vet om det och de tjejerna som vill göra det, är inte säkra om de orkar upp så tidigt på morgonen 😀 Mysiga!

Hej hopp, sockertopp!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *