Eye of the tiger

dsc_0512

T-W Biltvätt står till egentjänst!

Nejrå.. Igår var jag ute o rastade 3:orna på en tur. Drog A1 tempo runt i byn, bort mot Gräsmark en bit och avslutade på Torsby Sportcenter stadion. Kändes helt ok i kroppen, lite små segt men skön känsla att få rastat lungorna efteråt iallafall. Pysslat massor med diverse ting senaste 2 dagarna, skönt att komma ikapp och idag var jag iväg och simmade lite intervaller. Följde upp med en lunch tsm med Farmor på Sahlströms Gården och därefter fixade min bil shiny shiny.

dsc_0515

Sådär blev resultatet, riktigt nöjd med fälgarna, fann någe riktigt starkt medel på Bilisten och var ju nästan tvungen ha mask för det medlet. Men resultatet blev grymt och nu glänser pärlan som den ska. Ringt runt lite till åkarna i Serneke också, Sveriges Radio har hört av sig till mig och vill göra en podcast om åkarna, kul! Baktanken med tvätten på bilen är vell att den ska va ren inför folieringen som skall antagligen ske denna vecka. Tyvärr har hans riktiga maskin gått trasig, så kommer nog bli enkelt T-W Media på sidan tillsvidare och vi får spåna på möjligheter sedan när den funkar igen. Men det är en start iallafall och vi får se vad de blir! 🙂

Nu skall jag iväg till Torsby Ski Tunnel, har ju sponsrat kort till 10 Okt och sedan är vårt samarbete över. Min satsning är ju som sagt över och det gäller att passa på glida lite de sista.  Även massa leverantörer där, så skall testa lite prylar och comba med att sedan gå upp på gymmet 60 Nord för att köra lite styrka!

Hôrsch haj

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *