En sekund i taget!

  • Sent kvällsmöte igår för Mârtensjoggen!

Vid 20:00 mötte jag upp gänget för Mârtensjoggen, vi började med att gå igenom tidtagningen och inlogg för mig som speaker för att få live-uppdateringar. Gick igenom min breifing om info, kuriosa och startlistor, för att så småningom dela upp priser och utlottningsgåvor. Ett rejält prisbord utlovas, massor av priser till utlottning och ett taggat funktionärsgäng. Detta blir grymt! Klara strax innan 22, jag åkte hem och skapade material med Bryntesson och vi tog oss några steg framåt för klara slutprodukter. Vek in strax efter midnatt.

  • Just shut up and run!

Morgonhumöret var inte lika starkt inställt som när jag la mig tyvärr, men har jag bestämt mig, så har jag. Upp med en snabb gröttallrik, väskan var packad sedan inatt och sen cykeln upp till 60° Nord. Värmde upp en och sen banade väg för intervaller. 30 min senare hade jag sprungit igenom tuffa intervaller av olika tidsmarginal, pulsen noterade 199 som högst och jag hoppade av bandet hyfsat nöjd. Motivationen var inte super, men glad att jag fick det gjort och klappa mig på axeln efteråt.

Körde lite styrka efteråt, effektivt och snabbt för att komma vidare i dagen. Köpte ett gäng blommor till födelsedagsbarnet Mor som jag svängde in med, hem igen och sätta sig vid kontoret för redigering samt massa telefonsamtal.

  • Happiest man alive 😀

Flyttade om lite i schemat, skjuter på telefonsamtalen till imorgon och la mer kraft på redigeringen. Fick iväg ett utkast till Bryntesson och stack sedan iväg på ärenden. Runt och runt far jag i byn, besökte farmor och även hämtade mina nya solglasögon, FANTASTIC 😀 Grymt nöjd, satt som ett smäck, roligt att vara unik och de nådde upp till alla mina förväntningar! Dom här ska jag verkligen försöka vara rädd om, skärpning nu!

  • Hämtat högtalare! 

Hämtat och gjort i ordning allt med högtalare/kablar för helgen också, passade på att parkera om lite bilar i farten och nu ska in till grannen och sno mig en kopp kaffe.

Kvällen blir redigeringen och allmänt pyssel hemma vid.

Full speed weekend

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *