En natt i Stockholm

  • Adjö vackra Torsby.

Det må va vackert, men lite drygt det dragit ur batteriet och lät inte Caddyn spinna som en katt idag. Fick vandra ner och låna bilen av mor/far för att göra sista packningen. Att packa samma dag som avfärd har inte varit ett trumfkort, men man måste alltid testa nytt och försöka göra saker smidigare/enklare. Just idag var väl ett unikt fall kanske, men sådant man måste vara förbered för 😉 För idag ringde Dennis och villa ha in fler sponsorer i filmen, logotyper som ska exponeras och något som är väldigt viktigt när det gäller samarbeten.

Så jag ändrade filmen i sista sekund, stressade rejält men utan kompromisser på kvalitén och utseendet på slutprodukten. Filmen kom ihop jäkligt bra iallafall, den är länkad är nedanför och det är en början på en mycket spännande resa under 2018. Men, efter ha skickat iväg de korrigerade filerna var det dags att slänga sig iväg och ta sig till flygplatsen.

  • Nästan som sitt egna privata flygplan.

Hade tre andra som flög med mig och vi tog oss smidigt till Arlanda. En av piloterna hade tydligen CV som stridspilot tidigare, så jag kände mig säker i plåtburken och man var på ett litet kick i andra sidan Sverige. Stressade mig inte fram på Arlanda, tog en lättare middag och fann mig fram till transfern mot hotellet. Väl på hotellet checkade jag in och märkte då jag missat att hotellet serverade en grym buffé.. Attans, jag som käkat, får se fram emot frukost 😀

  • Testdag med Rådström Motorsport.

En film som kom ihop riktigt bra och nöjd med resultatet. Rally har länge legat nära hjärtat, så mycket givande för mig att utmana mig själv för nytt tänkande och kreativa vinklar som funkar för sporten. Har passionen med mig och det är något som får mig tänka med en känsla. Mycket att utvecklas inom och det är just det som är så spännande! Tiotusentals tankar om nya idéer har cirkulerat efter det här uppdraget.. 😀

På filmen har det lagts ned otroligt mycket tid, även om den bara är 1.40min lång så är det väldigt mycket som måste göras för att få resultatet ovanför. Jag är grymt snabb vet jag, så jag kommer klappa mig själv på axeln och ge mig själv cred! Detta är en start på en spännande resa, det kommer utvecklas och göras större i löpet av året. Inget officiellt ännu och kommer återkoppla så fort vi har en plan för året.

Nu ska jag pyssla lite på datorn, kolla över packningen och sedan försöka insomna relativt tidigt. Uppstigning 06:00 imorgon för frukost och senare avfärd mot Munich. Får se hur det blir med bloggen, den kommer ligga i åtanke men inte i prioritering utöver huvuduppdragen. Men jag återkopplar när tid finns!

Mot Seefeld!
T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *