En gåva

  • T-W STEEL klocka kom på posten.

När jag var i Österrike sprang jag förbi ett skyltfönster, jag reagerade just på de stora bokstäverna TW i skyltfönstret och tvungen att kolla. Blev helt kär i klockan jag såg och stod länge för kärleken bultade i bröstet. Tyckte den var lite dyr och väntade inköpet. Klockan kunde jag inte få från skallen och slog tag i saken när jag nu kommit hem. Nu kom min kära klocka på posten och den får agera ”krya på dig gåva”  eller en alla hjärtans dag gåva från mig själv.  Mäktigt att ha sina initialer på klockan och jag är jäkligt nöjd grabb 😉

  • Vackra Torsby på vägen mot skidstadion.

Inte bara suttit och kikat på klockan dock idag. Mejlade lite, fixade några saker med företaget och sedan plockade i förrådet. Tog bilen bort till verkstaden för att se över 740:in, åkte upp till farmor där jag drack en kaffe och hängde ett tag. Hämtade ännu ett paket på posten och sedan åkte upp till stadion. Var bara tvungen att åka upp till skidstadion för att känna lite på miljön, saknar ju som sagt att åka skidor och träna.

Efter försökt få i mig lite mat utan matlust, har jag nu parkerat i soffan och blir inte så mycket mer idag än så. Fortsatt inte frisk, men känslan idag har ändå varit bra och positiv känsla mot framtiden. Jag håller blicken högt och ser ljust framåt!

Jag sover med klockan inatt 😉

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *