Early birdie

 • Kvällsredigering med SALOMON & Lina Korsgren

Efter en lång-kopp-kaff hos grannen, blev det att göra ordning all utrustning för dagen och starta igång några redigerings projekt. Kom igång på samtliga klipp för Atomic & Salomon samt all kamerautrusning redo för jobb. Kom i säng hyfsat tidigt, sliten, trött och nöjd somnade jag enkelt in till drömmarnas land.

 • Sunshine och frost!

Kom iväg strax efter 08:30, flög lite drönare som start, mötte upp Järnberg och gick igenom planen för passet. Hade ätit frukost och druckit kaffe, men kände mig ändå lite segstartad. Valde just därför att åka lite tidigare så jag kunde vakna upp med luften och att solen steg fint över träden. Så vid 09 när passet drog igång, var jag redo 100%.

 • Vackra Torsby strax innan 09:00.

 • Andreas under första etappen backintervaller.

Tuffa backintervaller stod på schemat, de springer upp 10 vändor, sen två vändor från botten och upp till tornet via baksidan samt avslutar med ett block på 10 intervaller till mot toppen. Brutalt va starka dom är, imponerande att se och vara med att peppa. Fint filmljus idag och kunde få bra sekvenser för avsnittet.

 • Drönaren var uppe och flög.

 • Britta njuter av solskenet & vatten vid första blocket avklarat.

 • Lite slowmotion från GoPRO:n.

 • Andreas pustar ut, 1 intervall kvar och 19 avklarade.

 • Teamkänslan var där som vanligt! 20/20 avklarade.

Tanken är att nästa avsnitt av På Läger Med Lager ska inleda med Klarälvsloppet, lite Löfbergs, klarälvskliniken följer upp och någon klippbild från Skidtunneln. Allt summeras ihop med att vara tillbaka till verkligheten och brutala backintervaller i Valberget.

Känslan är god för avsnittet, hunnit kika igenom lite bilder och har ”flödet” klart i huvudet. Så hoppas det funkar lika bra praktiskt som mentalt, redigering startas lite smått i dagarna här och fortsätter under Finland & Grekland som lite bisysslor till huvuduppdragen. Avsnittet släpps 12 oktober!

 • Markus Johansson plåtas för Team Sportia Ulricehamn.

Vid 15:00 åkte jag upp igen och mötte upp gänget för en snabb plåtning. Markus skulle vara modell för Team Sportia och vi riggade upp en snabb studio uppe vid Valbergsängen. En trollkarl avslöjar aldrig sina trix, dock lite halv taskig redigering på bilden, men blev verkligen bra efter förutsättningarna och må tro att om man lägger tid på bilderna, blir det perfekt.

Fick med mig jäkla massa kaffe hem, det uppskattas. Besökte Farmor på vägen hem, ner till Far för att uppdatera om läget och därefter hem igen för pyssel. Skrev ihop det här snabbt, ska redigera lite bilder för leverans och därefter måste vi packa. Packa för två helt olika resor och jobb blir lite utmaning. Men det gör vi ikväll, natten är ung!

 

Avslutar med en bild i detta inlägg!

 • Humble history, tiny piece, changed value?, only time knows the answer. .

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *