Dunkalunkadag

bild-2016-10-25-kl-21-00

  • Telemöte med Bryntesson

Strax efter förmiddagen åkte jag o klippte mig istället, samtalade lite med morsan om update på läget och tackade för hon lekt frisör! Kalas blev de, även om du slant 😉 Inte så noga, unikt! Iallafall, stack iväg o besikta bilen för att direkt dra på möte på min leverantör av reklammaterial Numberone. Där stack tiden iväg, är ju så fruktansvärt kul såntdär, man pysslar ju mycket med design själv, men jag arbetar ju mest digitalt medans han får ner det på en tröja, bil eller affisch. Kul! Gick runt i hans verkstad, drack kaffe, snackade design, kollade på T-W kollektion, snackade offert för storbeställning för läger 2017 och gick ifrån där med en ny beställning. Kommer bli en king jacka + 2 kepsar till en början nu när jag åker iväg redan till helgen. Storbeställning på allt möjligt inför skidsäsongen och tryck på lite kläder som jag redan har kommer ske så snart som möjligt. Min egna kollektion T-W Design kommer jag ta X antal exemplar. Så man får kanske 3-5 set som jag kan dela ut till några vänner i skidbranschen eller ev någon utlottning. Men först måste jag ju fixa kingdesign och bra funktionella kläder så det finns välmående i kroppen och de är funktionellt när man använder det. Blir nog bra 🙂

Ellers så sitter jag o redigerar, försöker catch upp lite och funkar helt ok. Fått iordning på synken för Rättvik och skall nu styra filmen från Skidome. Så man ligger hyfsat i fasen, mer o mer filmer bokas in o mer o mer dagar jag är borta 🙂 Så all möjlig tid jag känner mig pigg, läggs just nu på att komma ikapp! Såååinja!

Fick också till ett bra pass nu på senkvällen, dunkade långa stakintervaller i ca 1,40h aktivt med lite A1 innan och efter. Gick sedan in på 60 Nord o pumpade ur sista i magen.

Då börjar arbetsdagen Del 2! 🙂

T-W

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *