Det var inte bara o bara

  • Arbetsbordet i skrivande stund.

Spelade in en ny berättarröst igår och ersatte den gamla. Designade logotypen på slutskärmen och skickade iväg för kontroll sent igår. Vaknade tidigt idag och låg o blippade på telefonen när önskemålen på ändringar kom på mejlen från kommun. Bara o börja dagen och korra det som behövdes. Inga större saker eller problem och gick ganska smidigt. Något som inte gått lika smidigt är just uppladdningen till servern för TV3 & TV5. Det har väl gått smidigt, men inte fått den godkänd och måste korrigera lite saker med ljudnivå och färger.

Ganska roligt när jag ringde supporten, Malin på Adtoox så började jag samtalet med ” Nu har jag kört fast, behöver en guidad tur och precis hällt upp en sprojlans ny koppenkaff för ändamålet ” Inge märkvärdigt med den meningen tyckte jag, men Malin höll på att ramla av stolen i skrattet jag hörde över telefon. Hehe, härligt med positiv inledning 😀 Malin var iallafall super härlig och hjälpte mig genom systemet, är det första gången så är det.

Gick bra iallafall ett tag för T-W, tills Malin ringde igen och frågade vad jag sysslade med. Hon hade då koll på systemet och såg jag fixade och trixade med korrigeringar. Så lika mycket skratt delades än en gång och nu är jag på väg att ladda upp min 2:a version och hoppas den täcker reglerna för TV…

Vid 15-tiden fick jag äntligen grönt ljus hos servern. En radiojingel och reklamfilm var nu godkänd. Hade skickat film också till O-Ringen, kort telefonmöte och jag jublade lite för att fått klart de. Dragit ut på tiden i jämförelse vad jag planerat, men stack sen iväg och fixa lite med några papper för fakturering samt inhandla lite krubb.

Nu ligger jag i matkoma och är en utslagen krigare på kökssoffan. Ska ringa Bryntesson och därefter tänkte jag ta tag i bokföring, ett rejält ryck där är tanken.

Tråkig blogg idag men så är det ibland, imorgon väntar en mer aktiv dag och jag återkopplar på kvällen!

Det var inte bara o bara!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *