Day before departure

  • En throwback till Klarälvsloppet 2017.

Under kvällen igår var jag helt väggad efter den fantastiska dagen som varit, la mig tidigt och det resultera i att vakna tidigt, 07:00. Lika bra att gå upp, käka frukost och påbörja dagens lista över saker att göra. Just nu sitter jag med kaffekoppen och rensar hårddiskar där jag samlat cirkus pirkus 5TB data. Alltså 5000GB från olika projekt och uppdrag.

Det är alltid en chansning lite på saker man rensar, vissa kan ha värde om något år och några har personligt värde. Så jag är ganska hård och kräsen när jag rensar på hårddiskar, dyker alltid upp något varje år, där något hör av sig och vill ha bilder från något som hände långt tillbaka i tiden. Så med stor kräsen och försiktighet har jag rensat lite, just nu håller jag på att föra över material mellan hårddiskarna och passar på att skriva här. Försöker ha två hårddiskar alltid redo för spontana projekt, de är alltid med på jobb och de andra fyra får agera arkiv när man kommer hem. Kommer arbeta med något mindre hårddiskar framöver och tillgodose varje projekt en enskild  hårddisk så det blir lättare att hålla koll.

  • Glad före intervaller..

Med stegen jag tagit i rätt riktning när det gäller träning, bestämde jag mig idag för att känna puls I form av intervaller. Uppskattat 2,45 minutsslinga  och ca 2 min vila mellan dragen som gjordes 6 gånger. Började med att stapla runt 15 min för att värma kroppen och känna lite på dagsformen. Stakmässigt kändes det bra och va lite smått taggad faktiskt att bomba iväg på första intervall 🙂

Första intervall gick jag ut ganska hårt, optimistisk start och efter målgång klurade jag om öppningen var för hård.. Kändes bra, men skulle ja palla samma tryck 5 gånger till?!

  • ..fortsatt glad efter intervaller.

Femte intervallen var jag fortsatt pigg och imponerad hur bra kroppen svarade. Hade rejält tryck stakningen och kunde hålla ett bra tempo genom varje intervall. Tyvärr ingen klocka, hade varit intressant med diffen på varje varv, men det kändes väldigt positivt och som intervallerna varit likvärdiga i hastighet. KUL!

Slingan jag körde var bra på det viset att jag fick variera ”stakväxlarna” och varierad terräng för utväxling. Sista 100m var motvind och bra för pannbenet att kriga på. Efter intervaller åkte jag av mig lite lätt, packade ihop och stack till farmor med farsan. Parkerade sen bilen i garaget så den var är varm och gå för nattens avfärd. Vi åker nämligen 02:30 härifrån och då uppskattas det med varm motor + kupé.

Bara en proteinbar till lunch har jag nu satt igång maten som borde va klar vilken minut som helst på spisen, packningen är i stort sett klar och jag kan ha en lugn kväll framför mig. Nätet nere i Portugal är precis som vågorna i havet, men ska försöka uppdatera om läget och våra äventyr. Blir en blandad resa med träning, turistande och arbete med huset. Även om vädret ser lite blött ut, så tror jag på en riktigt härlig vistelse och att vi kommer återkomma med leenden på våra läppar… Och kanske något starkare hjärta efter träningen jag vill få bra där nere, men vi får se 😉

We’re going on an adventure again 😀

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *