• Levererar bilder på Emil Persson.

Sent igår fick jag en förfrågan om bilder på Emil Persson för två artiklar som ska publiceras på Sweski & Jämtlands Tidningen, så fick till att leta lite i arkivet och fann bilderna från Bruksvallarna från sena hösten 2018. Nummer fem blev valet och det blir spännande att se slutresultatet så småningom publicerat.

  • Off to meeting down town!

Vid 10:00 tiden mötte jag upp för möte på We & Sports för att diskutera vidare. Vi pratade olika sorters samarbetsformer, hur ett upplägg skulle kunna se ut 2019 och utmaningen att gestalta den fruktansvärt viktiga frågan i rörlig bild och stillbild, ätstörningar och depression hos barn & ungdomar.

Vi hann även diskutera lite smått kring Supersprintens utveckling kommande år och något vi tillsammans blickar mot höga mål, ambitionerna är starka och viljan brinner inombords. Så får vi se vad det blir i slutänden. Mer info kommer.

Efter mötet satt jag kvar med lite jobb, allmän kontorstid i företaget och gick igenom Löfbergs filmer innan det blev en lunch Hos Andreas.

  • Eftermiddags stakning! 

Vid 15:00 stack jag ut på skidor än en gång, Anton K och Andreas H var draghundarna denna gång. Fina förutsättningar, timmen sprang förbi och vi hade trevligt ute i spåret! Nöjd med 2 Mil och lätt före idag.

Nu blir det middag, lugn kväll och sova lagom tid för att sedan börja rulla hemåt imorgon för nya äventyr. Åker ju redan vidare på torsdag, så full fart 🙂

Återkopplar på torsdag, resdag och efterföljande tvättstuga är inte allt för intressant…

Take care!

T-W