Dagen inför vasan!

IMAG0522

Stack iväg hyfsat tidigt imorse för att skidtest, vi testade på 2 ställen och gick igenom hela skidparken. Märkte successivt vilka som gick bra och vilka som stannar hemma. Grabbarna 3 drog sen ned en bit på banan och testade olika rill, för att sedan slå ihop och kunna dra slutsatser för perfekta skidan. Vi mötte upp dom en bit ner, det skidparet som gått bäst sen satta jag på mig och körde resterande 16km till Oxberg. Dels för att slita lite på dom, se om de nötas av och känna hur de beter sig längs med banan. Fint att få glida igen på vasaspåret och man fick sug alltså att köra imorgon ><, jaja, nästa år kanske!

Väl vid Oxberg, testade vi lite till, de blev lite kluvna på 1 par och frågade om ja kunde köra 1 mil till. Jamän, det var bara o knäppa på sig pjäxorna och vända tillbaka igen mot Evertsberg. Man är ju ändå nu i bra form, så klart man blir sugen och tävla Vasaloppet. Men om jag får träna 1 år till, kommer jag kunna leverera bättre resultat och kunna prestera grymmare i spåret. Så de blir o vänta, ska blir grymt o coacha imorgon vilket som.

Vi har styrt litet racemöte nu, grabbarna kaosar runt kontrollerat med att blanda grogg, packa, fixa, dona och lägga iordning. Blir tidig uppgång imorgon bitti, jag kommer serva i starten med stavar,  langa i Risberg, Oxberg och i Hemus. Så 4 ställen med lagom stress, herregud, rock ’n roll imorgon.

Bäst o fixa så mycket som möjligt och sluta skriva, hoppas kunna skriva en rejäl racerapport imorgon, 9 mil och 4 åkare haha, kommer bli spännande utmaning det, vi får se!

Vi hörs
T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *