Dagen efter

DSC_0169

  • Vacker vårdag

Efter gårdagens stressade blogginlägg, tog jag över körningen och tryckte den sista timmen hem. Gick över till grannen Oliver innan man totalt däckade i sängen. Nu tänkte jag att jag säkert vaknar sent med klockan ska fram och så. Men 07:21 ville kroppen tydligen upp och bara o lyssna. Inte den som ligger kvar.

Pysslade lite hemma innan jag blev hundvakt. Tog med Ozzy ut i Gräsberget och vandrade runt i ca 1h. Kroppen är sliten och knoppen är trött. Var iallafall väldigt skönt att få komma ut.

DSC_0168

  • Ossy älskar snön.

Blandat med snö och stig, lätt vind och fantastisk värme från solen. Har egentligen ingenting att göra idag, skall sortera lite saker på datorn och försöka inte göra så mycket mer idag. Pyssla med småsaker hemma och bara försöka njuta av en lugn afton. Veckan som stundar är väldigt lugn, småsaker bara och skall se över om jag eventuellt kan få till något äventyr 🙂 Skall iallafall ta tag i det här med formen. Så den är i slag när jag sen landar i Portugal 😀

  • Coachcam från Årefjällsloppet

Som serviceman, reporter och fotograf, blir det väldigt lätt stressigt under tävling. Tyvärr kan jag inte ta kort & filma som huvudpart. Jag måste ha koll på allt, ta hand om åkarna innan start, fixa sportdryck, stavservice, langning, foto, film och lite därtill. Mest av allt vill jag egentligen bara ta kort eller filma, leverera grymma bilder och filmer konstant. Men vi är inte tillräckligt med folk för det och då krävs det att jag får agera allservice 🙂 Men allt är ju jäkligt kul, så då funkar det. Men mina förhoppningar och planer är att nästa år endast pyssla med film/bild under tävlingar. Jag kommer inte skriva ut helt och hållet mina planer, allt är öppen men jag har olika idéer från vilken front det kommer ifrån. Nu skall jag slutföra säsongen med SERNEKE och vi får diskutera om ett nytt avtal.

Njut av solen!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *