Dagen efter

DSC_0832

  • Morgonpysslet vid bussen

Efter en god frukost och lite fix, kom vi ut för lite längdskidor. Julia, Blom & Jag skulle åka lite, medans resten av gänget vila. Fixade fram lite skidor och begav oss mot spåret. Tanken var att Blom 3h och Julia 2h. Jag hänger på den som jag orkar var min plan helt enkelt 🙂

_20170115_143409

  • Fantastiska förutsättningar

Innan solen dök fram var vädret lite ruggigt, men fin natur och fina spår gjorde allt mycket enklare.

DSC_0838

  • Vi träffade på några svenskar i spåret.

Julia kom ikapp oss och vi bestämde att hålla ihop framöver. Vi hade åkt ganska kuperat och siktade nu mot lite flackare partier.

DSC_0839

  • Avhängda

Solen kom fram, den värmde och vi kom ut på flackare partier. Jag hade bäst glid då de andra gick med fäste/skin och jag blanka med stakning.

DSC_0840

  • Samma position som tidigare bild fast framåt.

DSC_0842

  • Stadion i Seefeld

DSC_0843

  • Julia i mitten av bilden och mystiska bergen.

Jag o Julia bestämde o lämna Blom. Han tänkte ta en liten avstickare och vi valde styra mot stadion. Väl vid stadion blev vi lite kartblinda och fick chansa oss hem, det gick sådär..

DSC_0844

  • Efter ca 30min stigning uppförs, vände vi. Fin utsikt iallafall!

Den blå himmeln växte fram och solen värmde. Jag o Julia åkte fel och fick en jäkla stigning på köpet. En chokladpaus och vända tillbaka. Trötta var vi och insåg att vår plan på 2,5h+ var omöjlig. Vi letade oss igenom spårsystemet och tog oss äntligen fram. Blom hade redan kommit hem och vi klockade in på 3,15h aktiv tid. O jistanes, det hade jag inte planerat 😀

 

DSC_0845

  • Efter maten chill

Solen värmde, lätt vind och fantastisk utsikt. Kan man begära så mycket mer? Hade även lite Kjell Höglund i lurarna så var riktigt, riktigt nöjd över dagens så långt prestation.

 

Nu blir det ganska lugn afton, skall gå ner och pyssla med lite skidor och sen tar jag livet därifrån.

 

Vi åkte inte fel, pass över 3h är de enda som ger 😉

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *