Dagblind

  • Highlight of the season!

Hoppsan hejsan vad dagarna passerar, missat att det är fredag och det vankas helg. Tur är väl det att man alltid lever fredag och varje dag är den samma, spelar liksom ingen roll 😀 Iallafall, redigerade igår så datorn rök och efter lite om & men, fick upp ett bra flyt. Kunde redigera ihop bra sista avsnittet för Lager 157, göra ett utkast för en reklamfilm till Orsa Grönklitt och även dra iväg Bryntessons tomtefilm som utkast. Hel nöjd med kvällen, hämtade tvätten i farten och vek in årorna strax efter midnatt.

  • Magisk cykeltur!

Steg upp tidigt, tog en rejäl tallrik gröt och redigerade vidare i projekten. Bläddrade igenom några mejl, fick lite kontorsarbete gjort och nöjde mig strax efter 12:00 med förmiddagens arbete. Hade ett telefonmöte med en person som lämnade mig mycket intresserad. En nöt att träna mot, en rejäl jäkla nöt att träna emot och vi ska försöka få till ett möte efter jag kommit hem från Ski Classics.

Igår nämnde jag det största projektet någonsin i planering för T-W MEDIA, något som nu bekräftats möte på och kommer ske i Östersund 11/12. Det blir kanon det, jag kommer vara på resande turné där i dagarna och borta en längre tid. Så perfekt att kunna matcha flera uppdrag och möten när man väl är där uppe.

Efter jobb och möten, så blev jag så jäkla taggad på att träna och tog tag i saken. Stack ut på en fantastiskt fin cykeltur, lurarna dog i ström halvvägs, men vad gjorde det med den här miljön att cykla i och man bara kunde njuta istället. Mina andetag och knastret från hjulen var det enda ljudet jag hörde, underbart. Tyckte dock det var lite kallt åt händerna, -8 grader var det visst, jaja så länge det inte är snö på backen går det cykla 😉

  • Tränar vidare på handståendet.

Efter cyklingen bytte jag om och checkade in på gymmet. Körde min akademiska kvart och därefter mina 5 effektiva övningar. Fick till lite mer övande på handstående, snackade med Sarah om fotografering och lämnade gymmet med ett bra träningspass i bagaget. Kroppen fungerade bra både med puls och styrkemässigt. Motiverad och glad att kunna få till bra träning i dagarna här, nu siktar vi på att det fortsätter så här fram till onsdag. 🙂

  • En rånare eller bara T-W?

Äsch då, kylan stör mig inte mycket. Det blir vad man gör det till. Trampade in till kära Farmor en sväng, uppdaterade om läget, visade bilder och berättade historier. Snabbhandlade lite på vägen hem och åt en god middag framför tv:n. Ingen lång vila för den effektiva dock, kaffemaskinen har levererat rivigt svart kaffe och nu jäklar blir det redigering! Blir grand class det, let’s go.

Imorgon ska redigera, träna, plåta på 60° Nord och därefter redigera än mer. Så skippar morgondagens blogginlägg, lägger fokus på jobb och återkopplar ordentligt på söndag, blir kanon de!

Ha en fin helg!

T-W

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *