Dag 2 VM i Oslo

Lindström6

Förmiddagen spenderades helt och hållet med att fixa annonser / reklam inför JSM/Intersport cup. Det börjar ta sig och kommer bli full fart snart. Men känner ändå att jag ligger i fas, visst känner man sig stressad men det är lugnt. Bara jag får undan det som ligger, så är det ”kein problem” sen.

Tävlingen idag startade 15:30, jag redigerade film ända fram till 15, innan jag begav mig ut. Fotoarbetet gick bra idag, passade på att gå ut i spåret mer idag och kunde testa nya vinklar. Lite mer folk idag men fortfarande långt ifrån fullt. Kommer bli grymt spännande i helgen, fullpackat och magisk stämning, helt garanterat!! Sveriges grabbar gick vell idag sådär, Fredrik Lindström tog bästa placering som 29:a.

_DSC1040

Knäppte en en lite småhärlig bild på orkestern, beundrar deras inställning till uppgiften och deras disciplin.
Nu är jag klar för dagen, blir att rulla mot sängen nu och få en tidig kväll. Skönt. Starten imorgon är också 15:30 så blir en lugn förmiddag. Skall försöka ta mig ut på en löptur och kunna rensa huvudet lite.

Ser fram emot stafetten!

Vi hörs framöver

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *