Dag 2 – Ulricehamn

 • Rivstartar dagen. 

Kom i säng relativt sent, efter midnatt någon gång släckte jag ner ljuset och vilade en sväng. Upp 06:30, tog en enklare frukost och åkte i förväg för att rigga utrustning. Mötte upp ett taggat gäng för ett 4h rullskidpass 4:or, rejält bromsade hjul för tuffare motstånd med andra ord. Solen sken, inte mycket vind och förutsättningarna var perfekta för film. För träning, rejält varmt 😀

 • Cykel + GoPRO = perfekt. 

Att cykla med gopro och stabilisering ger mig verkligen möjligheter och vinklar som kan ge ett fränt perspektiv. Kameran går här mellan stavarna på grabbarna och inget som stör deras åkning. Det känns som man är med i gruppen och solens ljus bara förstärker känslan av friheten! Underbart!

 • Man kommer riktigt nära! 

Jagade stavspetsar på Mohlin också, cykeln var ganska kass, men bilderna blev kanon och jag var nöjd! Varierade mellan alla kameror jag hade, men tror bannemig Gopro’n tog dagens pris och skapade de finaste sekvenserna.

 • Knäpptelite bilder också! 

4h låter väldigt länge på ett pass, men kan säga att jag hade inte en enda lugn stund och körde järnet konstant. De timmarna verkligen flög förbi och massor av fina bilder/sekvenser strömmade in på minneskortet.

 • Britta var glad under passet. 

 • Drönaren var ute och flög! 

Med ny fjärrkontroll var drönaren redo för rock n’ roll och jag varierade perspektiven lite längs passet. Såna underbara slätter här nere, öppna fält och härliga färger. Verkligen en generös gåva till filmaren och jag kunde va riktigt kreativ var än vi åkte.

 • Materialvård, praktexempel 🙂 

Nja, det får man slita lite med. Men ser nog värre ut än vad det egentligen är. För har stenkoll på all min utrustning, här nu när man följer ett träningspass och läger, så är i princip ingenting ”fejkat” för att få sekvensen. Kan inte störa åkarnas träning, ledarna har fullt upp och jag får ta alla chanser jag får samt passa på när de väl passerar att fånga den spontana. En rejäl utmaning, men jag gillar det!

 • Väntar på åkarna för passering, ca 3,5h in på passet.

Utrustningen fungerade idag i stort sett klockrent. Några små bekymmer men inget större och utöver det vanliga. Svårt att se något skulle kunna undvikas och man får utvärdera lite på resan imorgon fredag vad man kunnat göra annorlunda.

 • Laggar & Järnberg – The duo. 

Dessa två grabbar hängde jag med hela dagen, inte en tråkig stund och humöret var på topp! Precis som en ledarstab ska va och vi hade en underbar dag tillsammans i servicebilen!

 • Teaser för PECustom! 

Kopplade ut den här bilden också på instagram, många som frågar, jagar och vill se bilderna. Tyvärr har jag inte hunnit mycket längre sedan sista sittningen hemma, men ligger i pipeline för helgen och kommer att publiceras inom kort. Den som väntar på något gott 😉

 • Lunchmöte med teamet.

Lager 157 Ski Team är unikt med sin sammanhållning, uppföljning och möten. Raka rör, ärliga kort och mycket diskuterande. Det är så man bygger ett team och här är praktexemplet. Härligt att få ta del av den inre kärnan och verkligen få en inblick på allt arbete som läggs ned i bakgrunden. Det är så mycket som pågår bakom kulisserna och väldigt intressant att få dokumentera det hela.

 • Fick mig en löparrunda jag också!

Fina sekvenser blev det även i skogen, väldigt fin natur här nere och jag körde bara gopro här nere. Lugnt o fint tempo, ca 25 min löpning innan styrkan följde.

 • Löpningen I värmen tog ut sin rätt.

När bilden togs, ville jag bada i en glass och dricka 17 liter vatten. Träningen min är i stort sett obefintlig och man får ta det som de är. What to do.. Men fick mig en löprunda här iallafall och får ta igen det på söndag med lite backintervaller kanske?! 😉

 • Styrka & rörlighetsövningar.

Efter löppasset följde det upp med styrka. Erica var på plats och guidade oss igenom, rörligheten ökade, musklerna växte och leenden delades! Kan ju inte bli så mycket bättre 😉

 • Drönaren var ute på kvällskvisten också!

När teamet hade kvällsmöte, passade jag på att flyga drönare och få riktigt snygga sekvenser i 4K över Ulricehamn. Imponerad av staden faktiskt, visste inte mycket om den och lämnar här med bara positiva åsikter.

 • I väntans tider på intervju.

Inget fel att sitta här och vänta, men lite tôligt när man vill få det inspelat och spara lite tid mot natten. Har ju mycket sortering av material, utrustning och diverse grejer alltid efter en dags filmande. Men skulle intervjua ägaren och ”master” för Lager 157 – Stefan Palm, tyvärr något jag fick ställa in och satsa på plan B.

 • Kingen räddade kvällen!

Plan B var Anton Karlsson och vi spelade in en enklare inledning på första avsnittet. Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig, så är det och bara gilla läget. Blev bra det här också och kände mig väldigt nöjd med dagens filmande. Totalt 14h filmande & varit vaken 18h i skrivande stund med endast jobbfokus..

Bloggandet tar ju en del tid men gillar att summera dagen, skriva ut tankar och ta med er på resan jag gör. Nu ska jag dock runda av, kommer fixa lite små saker, duscha och förhoppningsvis somna kring 01. Imorgon lååååååång resdag, inget speciellt händer väl där, kvällsmöte i Sollefteå och planering med Bryntesson under natten antagligen. Så bara att ladda om, tagga till och se fram emot några roliga dagar i Sollefteå! Blir grymt det!

Orkar inte korrigerings läsa, så beklagar ,men antagligen har ni förståelse för situationen.

Samtliga bilder är screenshots från filmat material eller telefon.

10 mil imorgon, let’s go!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *