Dag 1 – Ulricehamn

 • Kablar, kameror och batterier ändelselöst i lägenheten!

What a day to be alive var det verkligen igår, lagom kontrollerat kaos, packningen löpte på fint, bra träning, hann med träffa farmor, jobbade endel och fin avslutning på kvällen. Packningen var väl den som togs mest tid, för den resan jag åker iväg på nu, så måste verkligen allt vara redo för leverans och inget rum för något glömt. Har nog inte ett enda minneskort kvar hemma och verkligen allt är packat för turnén.

 • The red wide danger..

Känns skönt att ”att göra listan” jag bloggat om tidigare, är nu struket på varje plan och levererad. Eller ja, bilderna till PECustom har levererats 1/3, inatt samt tidigt i morse  och fortsätter med resterande i helgen, men det var  avtalat, sååå iallafall. Man klappar sig på axeln, gör en highfive och sedan antar sig nästa äventyr. Så med allt nedpackat o sorterad, åkte jag i god tid ner mot Ulricehamn.

 • En bra resa börjar alltid med glass!

I denna värme, var jag tvungen att lägga en bra grund och därför fick de bli en redig glass innan avfärd. Resan gick bra, flöt på fint i trafiken och inga större konstigheter. Gillar ju att se mig omkring, lyssna musik och reflektera tankar. Tog lite över 4h, kunde planera lite saker under resan och fixa en mental plan för dagens action.

 • Långloppsdrottningen Britta Johansson Norgren.

Väl framme, så var det bara att rigga i ordning allt och fram med kamerorna. Började med att plåta lite bilder, tog profilbilder och teambilder för lanseringen av teamet. Kanonväder, härlig stämning och det gick som smort!

 • Lager 157 Ski Team + Markus Ottosson.

Här har vi teamet för kommande säsong, en stor förändring och en spännande utmaning framför sig. Visionerna är stora och målen höga, det gillar vi! Med bilderna tagna, tidningen hade några intervjuer och sedan var det dags att kicka igång träningsårets första läger!

 • Ulricehamn tidningen på plats för releasen av teamet.

 • Markus tuggar på under intervallerna!

Med tryckande värme, nästan noll vind och starka löpare, fick jag mig en utmaning att hänga med. Hade lite kamerastrul till en början, trots alla förberedelser så är det som sagt omöjligt att förutse. Men det löste jag fort, man måste alltid ha plan b och va beredd på att sånt händer. Iallafall, det blev en svettfest deluxe och backrace x 2 var dags att sparka igång.

 • Andreas ”Honken” visade sin mäktiga kapacitet.

Med det fina vädret gav det mig mycket fina vinklar att leka med och goa färger i bilderna. Sen var det bara att kötta på bäst man kunde, för löparna passerade 2 gånger och inget rum för misstag här inte. Så jag sprang med några, mötte och jagade ikapp, som en ettrig liten iller med kameran! Tur man är uppvärmd sedan eventet med salomon 😀

 • T-W smälter i värmen.

Rejält varmt var de, trots väldigt lättklädd, så blev de direkt kokande varmt och efteråt, svepte jag 0,5liter utan en tvekan. Helt perfekt, precis som det ska va, utmanande, vackert och underbar miljö.

 • Elin Mohlin i en schysst filmsekvens.

Nytt ansikte i teamet Elin passerar mot kameran, här kommer jag från skogen och passerar precis framför. Sekvensen blev riktigt frän, många fina sekvenser idag och ska bli riktigt spännande att få klippa ihop. Man har fått gjort en grundplan, sen dyker mycket upp och man får spontanplaner eftersom dagen går.

 • Endorfinerna strömmar i luften!

Två intervaller gjorda och nu kunde de pusta ut, klappa sig på axeln och förhoppningsvis bli lite starkare 😉

 • Honken & Co är nöjda efter första passet på detta läger.

 • Underbar nedvarvning på fina stigar.

 • Kvälls-briefing med Stefan Palm.

Hann inte middagen med teamet, redigerade bilder för leverans och bytte lite utrustningsrigg. Vid kvällsmötet filmade jag lite sekvenser, innan jag satte mig och förde över material samt sorterade allt material från dagen. +25gb har det  blivit idag iallafall 🙂

Summa samarium, en grym dag, leendet har varit på hela dagen och stämningen är kanon. Känns riktigt bra med det filmade materialet så långt, nu hemma vid Järnberg ska vi lägga en lite halvsen kvällsplan 22:27 och jag ska ha lite materialvård från dagen. Allt måste vara tipptopp för morgondagen, imorgon kör vi heldag och vädret ser kanon ut! Det blir bra det här!

Hade på badet!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *