Då var vi i Östersund

  • Anton Karlsson – Super Bonobo

Då checkar vi in på bloggen igen efter en fantastisk helg. Det har varit spa, julmarknad, träning och fylld av skratt. Perfekt att få in lite såna dagar på privata kontot och inte en endaste bild tagen, beklagar. Sorry not sorry, vi håller det så och det har varit skönt med lite ledigt.

Strax innan midnatt igår checkade jag in hos Bryntesson, vi tog en kaffekopp för att summera senaste tidens händelser i livet och knöt oss därefter till kojs. Hua, vad jag var sliten!

  • Filmen Gjerdalen VS Eliassen.

Ok, nöjd med resultatet. Varit svårt att skapa filmen efter förutsättningarna, inget som var planerat på förhand och jag har varit på resande fot under produktionen. It’s a start och vi utvecklar det framöver.

Morgonen blev lugn, försökte sova ut lite, tog frukost tillsammans och därefter suttit med kaffkoppen + planering/jobb fram till lunch. Mycket saker på g här i produktionen, så vi planerade, skissade och ringde samtal så tankeverkstan rökte! 🙂 

  • Monday’s be like.. 

Var är min bil? Klurade jag när jag tågade ut efter förmiddagen. Bilen var helt snötäckt, ett med naturen och jag stämplade in som mitt tidigare yrke, snöskottare. Blev fint o prydligt, bilen framskottad och stämde av med kära moder på vägen in till stadion.

  • Back on skies! 

Åh va härligt de var, wicky wonderland och snön som vräkt ner, hade skapt magiska spår åt oss skidåkare. Det var lugnt på stadion, så jag kopplade på hörlurarna och la mina varv. Kroppen var segstartad, kom igång så småningom och man kunde sen njuta av skidåkningen. Stötte på Maria J vid ca timmen, så la några varv med henne och snacka allmänt skidsnack. Skönt med sällskap och tiden gick fort.

Kroppen kändes ändå bra, segstartad men ack bättre o bättre ju längre in man kom. Med nästan tom mage och snöfall, så får jag va nöjd. Körde utan pulsband, tur kanske, för hade jag skrivit ut mina siffror så hade landslaget ringt direkt 😉

Nu blir det handla lite käk, hem till Bryntesson, kvällsmöte och förhoppningsvis ett telefonmöte för uppdrag imorgon som de ser ut! Vill inte avslöja ännu och väntar på 100% bekräftelse.

Bloggandet fortsätter nu som vanlig ordning, ingen paus före jul och jag önskar välkomna tillbaka till media livet!

Snow hello!

T-W 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *