Då kör vi!

  • Oljebyte = provtur.

Söndagen började lugnt i efter en sen sittning och tidig uppstigning. Cyklade ner till mor & far, bytte olja på hojen och blev jäkligt åk sugen. Så när solen ändå sken, jag hade tid och hojen var redo för säsongen.. Så stack jag iväg. Med ringrostig teknik, sektioner med snö och hyfsat blött, var det en fantastisk tur och skönt komma iväg på en runda. Åkte upp mot Gräsberget, de var så skönt att köra, kopplar verkligen bort allt annat och måste fokusera 110% på körningen, balansen, viktfördelningen, framhjulet och mitt nästa vägval. När jag väl stannade, förstod man hur trött man egentligen var och leendet satt konstant på läpparna!

  • Evel Knievel goes wild!

Nä, är inte riktigt där ännu. Men kul att leka lite och hoppas på stor utveckling med mina hoj-egenskaper denna säsong. Käkade lite snabbt efter turen, plockade med mina skidor och satte igång sommarförvaring på skidorna i familjen. Det gjordes i solsken, musik i högtalaren och ganska trevligt trots det tråkiga jobbet. Väl hemma tog jag ett litet mellanmål och sprang över till grannen..

  • The Gucci gang testar skidskytte.

Oliver var sugen på att skjuta lite, jag ville testa och vi bestämde oss dra upp till Valberget. Medans han har/haft svenska rekordet på snabbast skytteserie ligg & stå totalt, så hade jag stora problem att bara träffa en prick. Tror jag fick en träff utav 15 skott.. Otroligt bedrövlig, man får perspektiv och respekterar skidskyttarna än mer efter man får testa. Bröderna Lundberg anslöt så småningom, när skotten var slut stack vi och drack kaffe tillsammans. Så småningom kallade plikten och vi tackade av för kvällen.

Redigerade lite smått på filmer som ligger, har bra koll på filmerna inför Hallstabacken, finjusterande på återkopplingen från O-Ringen och allmän planering för kommande tid framöver.

Veckan ser ut som sådan:

Ev. ett fotouppdrag innan fredag, dag ej bokad.

Redigering & publicering av flertal filmer från Hallstabacken.

God träning.

Designa prischeckar och skicka för print.

Resa mot Stockholm fredag för möte och hem söndag eller måndag.. Beror på lite, arbetar ett pass på 24h, lördag 09:00 till söndag 09:00 och kör en av de viktigaste kamerorna, så det kommer bli en spännande utmaning på 10 Mila..

  • Maria Jonasson tackar av för säsongen.

Hjälper några skidåkare också med tackkort. Kanske inte ser ut som jag gjort så mycket mer än lagt på en text, men då ska jag berätta att snön är rengjord från skräp, färgkorrigering, Maria lagd i mer fokus och massa, massa annat småfix. Jämför ni med originalbilden (som ej var redigerad eller plåtad av mig) ser man skillnaden. Det är detaljerna som lyfter 😉

Nej nu är klockan snart 12:00 och jag lär röra på mig. Lite träningsångest, men kommit fram till en beslut, jag ska köra brutala intervaller. Ta dig i kragen och stick upp till 60° Nord nu!

  • Fulla spjäll på pingislungorna.

Ett intervallpass baserat och inspirerat från en elitlöpare i OCR-lopp. Hade bra känsla i kroppen fram till sista intervallerna, tror inte jag hade de där riktigt lilla extra idag och kom iväg lite långt ifrån frukost. Så där justerade jag lite, men samtidigt fick jag blåsa ur kroppen rejält. Jag körde 4 set där jag började på 4ggr x 45 sek med 15 sek vila och hastigheten 14 km/h, när de var klara blev det 60 sek lätt jogg och nästa set samma, fast ökade hastigheten med 2 km/h varje gång. Så totalt 16 intervaller gjordes, sista intervallerna var på hastigheten 20 km/h och när man börjar titta på klockan, lider man varje hundradel och känner verkligen att man lever. Hyfsat nöjd med insatsen, kommer komma tillbaka en vacker dag och köra det kompletta programmet med konstanta 45 sek på varje intervall.

Iallafall, så körde jag sedan några övningar för balansen och hållningen, alltid bra att ta med några såna övningar och aktivera alla småmuskler, de får inte glömmas. Funnit så jäkla bra musik, så tränar med gåshud eller rejält pepp nu i lurarna, underbart!

Åt sedan en god lunch, pysslade med lite bokföring i företaget och skall nu upp till mor för att hjälpa henne inför modevisningen kommande helg. Kvällen är öppen, men siktar på återkoppling med Mr. Bryntesson och lite redigering såklart 😉

Nu kör vi!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *