Crash bom bang

14001721_10210738772494194_1759162191_o

Jaha, då har även jag dammat av rullskidorna igen och dragit mig rund Östmark + Finnsjön 😀 Bilden tycker jag tolkat situation helt rätt och blir ett fint minne. Förklaring: Jag visste inte riktigt vad jag hade gett mig in på, senaste långpasset av liknande kaliber var i Maj med Oscar i Portugal. När jag var i så kallad ” Form ”. Nu när killen till vänster Felix ifrån Tyskland ( 48:a på alliansloppet 2015) frågade Arvid om jag ville med på en långtur på Torsbys pärla. Absolut sa jag. Östmark var stängt och vädret perfekt, jag som går 800 grader varm kunde ändå trivas hyfsat. Måste bara lära mig dricka mindre. Bilden fyller jag på min 3:e vattenflaska och min motor var otroligt törst på vatten. Felix och till höger Nico sitter fint väntades på mig när jag fyller vatten, trött och sliten med lite dålig uppladdning med liten frukost. Mycket jobb o stress på sistone, så tyvärr var det muskulaturen som inte ville, helt stum i armarna men hade ändå flåset med mig kände jag. Visst, vi körde på ganska bra och mitt tempo tyckte jag ändå var godkänt. Men in på 3:e timmen började jag hacka efter, uppförs hade jag inte alls trycket jag ville ha och tappade mark. På flacken kändes det bättre och det visar vell prov på dåligt syrefördelning i muskulaturen när det väl blev uppförs. Iallafall, fantastisk fin tur och mycket glad efteråt att jag blev med.  Kring 4:30h tror jag det blev, sista 5km knäckte Arvid min stav han lånade, 300m senare knäckte jag staven i en vurpa och det var lite tragiskt ett tag. Fin avslutning med en öl på Coop parkeringen och glada miner. X antal tusen kcal förbrukade och iväg stack jag på arbete i 8h. Inte optimalt och otroligt sliten, skulle behövt en nap 🙂

 

DSC_0361

På jobb var de ganska lugnt, fick åka hjälpa några gäster som fastnat på fel sida än där man skall sluta timmerflott-färden, fin kväll och gjorde mig ingenting att bli lite blöt. Här började jag vakna till också, kring 20 för att sedan kl 23 dunka en tung kropp i säng.

Imorgon skall jag kika på en lägenhet i Torsby 😀

Vi hörs

T

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *