Content-Day

  • Lina Korsgren & Andreas Nygaard segrade Jizerska 50!

Ja, då ska vi se. Klockan är 11:21 och jag sitter på Berlin airport. Inget toppbetyg så långt, mycket väntetid, o bristfällig skyltning. Knepigt ändå för stora staden Berlin och tyskarnas välkända logostik-rykte.

Iallafall, gårdagen var hektiskt, upp vid 06:45 för att ta sig mot stadion. Satte direkt igång och plåtade, ingen Magnus denna gång så jag fick dubbeljobba hela tävlingen. Kul utmaning, jag var taggad och redo! Totalt under dagen blev det över 2000 bilder som sedan resulterade i 74. Några man väljer bort, några som inte passar och några man älskade men ändå fick ta bort. Variation, smak och de ska passa i flödet.

Inga bilder publicerade på pallen, jag har massor av bilder därifrån och härliga minuter från all champagne. Dock så finns det en anledning till varför de inte är publicerade och det är en anledning vi håller internt.

Fick ut highlighten senare under kvällen på tidspublicering, la mig gott strax efter 21 och sov vackert fram till 04:45. Vaknade pigg, kom iväg med rullande hjul vid 05:00 och hade ingen stress mot flygplatsen. Dock var det hemskt väder att köra bil i, blandat regn & snöfall hela vägen. Irriterande, men what to do och bara gilla läget.

Hoppas allt flyter på fint här idag, ska landa uppe i Östersund kring 16:00 och låter kvällen hållas öppen.

Jobb på We & Sports i veckan, så kommer bli bristfällig bloggning kring det och vi får se vad vi kan fylla bloggen med. Ska iallafall hem till Torsby under svenska rallyt och flytta ut! Så man är ständigt på resande fot 😉

Blev ingen uppladdning igår av blogginlägg, väldigt mycket att göra i arbetsform + dåligt internet. Sen kom betongkepsen med en smäll och man va dötrött! 😉

Slut

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *