Colorful

DSC_0780

  • Sätter färg på vardagen.

Kan ju inget annat än att älska nya jackan från SWEARE, så härligt fyllig orangefärg och man blir glad av att bara se den. Börjat lägga Torsbykalaset på klippbordet och det är en tidskrävande process, så tog en paus för hjärnan och stack ut på lite ärenden. Slängde en högtalare, beställde lite delar till bilen, bokade tid för ny vindruta och svängde vid min goda partner för foilering.

 

Untitled-1

  • Dax igen för nya tryck.

Bestämt mig att behålla Caddyn och istället väljer att hotta upp den med lite ny design. Lagt på 2 ”stripes” på huven och logotypen centralt. En enkel skiss för att få lite känsla på saken. Tänkte byta ut sidorna också för kromad tejp och även lägga till logotyp på bakrutan. Har köpt in 6 T-Shirts som jag dels kommer bära själv men också ge bort till personer som hjälper eller i tävlingssyfte, också några kläder från SWEARE jag tänkt sätta tryck på. Så det blir bra detta 🙂 Kollar även på olika ledramper att placera på bågen fram, fick råd att sätta över hela takräcket, men tror jag nöjer mig med fronten 🙂

TorsbyKalaset 2017 2

  • Screenshot: Torsbykalaset 2017.

Har ju otroligt mycket material från Torsbykalaset och har nu börjat dra in det på klippbordet. Man grovskär det material man väljer ut och lägger in i programmet, just nu är filmen 8 minuter och bara lagt in 2 dagar. Sen kör man igenom alla klipp om och om igen, så småningom börjar man närma sig och då kommer musiken, mer sållning och så fortsätter det. Tänkte skriva mer om det utförligt på Goda Nyheter Torsby som antagligen publiceras på deras blogg imorgon, där kommer också fler bild och teasers komma upp. Ska även skriva lite om hur det är att företaga i Torsby.

Siktar på en rullskidtur ikväll, men lovar la inget 🙂

Late edit later!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *