Chilly Tuesday

  • Torsby Löparklubb arrangerar SIRI_4K

En liten tävling med vacker historia, ett välgörenhetsarrangemang som är 4km löpning lokalt här i byn och vacker bansträckning. Tyvärr inget eget ljud till detta arrangemang, men jag kommer ställa upp som speaker och kommer riktigt laddad den 10 Maj vid kyrkan.

  • ” Spring så det gör, sen ökar du lite, lite till ”

Klargjort en film för tävlingen ovan också, kommer att publiceras på torsdag och sedan komma löpande som en liten mini-serie. Även skickat in de grafiska profilerna för prischeckar och logotyp för klädsel. Hade ett kort telefonmöte med Bryntesson igår och vi tycker båda att vi ligger bra i fas.

Dagen idag då, tisdag. La mig sent inatt, många tankar i huvudet och orolig sömn, tyvärr. Vaknade tidigt, satte på kaffekokarna och som på beställning, ringde O-Ringen och vi kunde göra klart reklamfilmerna för 10 Mila. Bokade även resan till Stockholm, lite små pyssel och åt en god frukost. Kände att jag behövde rensa lite tankar så småningom, det gör jag bäst genom träning och det var så det blev. Tog en cykeltur, så småningom upp till 60° Nord, körde några övningar med puls och ett gäng styrkeövningar, rätt lugnt pass men skönt för hjärnan och mina tankar.

Eftermiddagen lugn, smått arbete med lite redigering och tänk pyssla med lite vardagliga sysslor. Får se om grannen är träningssugen ikväll, ellers ser det ut att bli lugnt och börja ladda upp för 24 timmar arbetspass till helgen. Imorgon möte, mer om det nästa kväll!

Rūpinkis tavimi!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *