Chillday

DSC_0503

När jag försökte sova vid 22:30 blev jag ständigt påmind av bastonen från karnevalen. Va fasiken tänkte jag, är ju bara här 1 gång per år denna karneval och jag borde gå ut and enjoy myself.

Så det gjorde jag, på med kläder igen och traskade ner. Det var full fest och fortsatt sjukt mycket folk vid Bolan bar. Satte mig på muren och tog in miljön lite. Plötsligt dyker Jordan upp som jag snackat med på coachsurfing och jag ropar på han!

DSC_0504

Det ena ledde till de andra och vi satte oss ner för några öl. Festen pågick för fullt och det var massor av folk. Träffade några från Österrike och vi delade historier. Då och då droppade afrikaner ner och vi hade fantastiska samtal om allt mellan himmel o jord. Härlig stämning, massor av trevligt folk och roliga kulturella utbyten.

Vi satt kvar till 02:30 innan vi vek in årorna och lämnade en otroligt rolig spontan kväll. Jag som hade lagt mig för sömm egentligen 🙂

DSC_0506

På morgonen mötte jag upp Jordan och vi åt frukost tillsammans. Jordan är på resande fot i 10 år och just nu i Alvor som han blev förälskad i. Vi knatade ut på stranden, tog en smoothie på taket och bara njutit av dagen. Även om jag kom i säng kring 03:30 så gick jag upp 07:00 för att gå köpa bröd! Tradition är tradition!

DSC_0507

Nu har vi tagit en kaffe ihop och njuter av fantastisk utsikt över Alvor. Byn borta i horisonten är Lagos och utsikten 360 grader runt. Jag hade beställt ice coffee och blev väldigt förvånad över vad jag fick. Kallt kaffe med 3 isbitar i, inte riktigt vad jag föreställt mig kanske men det var väl gott ändå 🙂

Vi spatserade sedan mot paradisstranden och utforskade klipporna. Badvakten gilla inte våra rackartyg och vi fick hålla oss i vattnet. Nu hemma igen, helt slut och solen är verkligen en energidödare. Wow, idag har de blivit mycket sol och mycket chill. Sweet.

Imorgon siktar jag på Lagos, Alana som skulle dykt upp idag, sov på bussen och missade sitt stopp här i Alvor. Så kanske åker o hälsar på henne där istället 🙂

See u around!

T-W

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *