Cathing up

_DSC2587

  • Elin Bryne från photoshooten med SWEARE

Idag på morgonen hjälpte jag Blom lite med flytten, vi plockade massor och fick väl inte igång något riktigt flöde i arbetet. Tjejvasan & Skiathlonen var ett stort bekymmer för flyttarnas fokus 🙂 Med det klart sitter jag nu hemma och arbetar med lite olika projekt. Gjort klart det som vi pysslade med igår för SWEARE. Annorlunda film, iallafall för mig och hoppas de kan gilla min idé. Inte sett så jätte många såna iallafall! Även startat upp Finngskogstoppens huvudfilm och klipper lite i Wease-projektet från Marcialonga. Så det är full fart 🙂

 

Även fått klart med att jag kan flytta in min nya lägenhet den 15 Mars och det kommer bli alla tiders det. Så skall även försöka plocka ihop lite nu i dagarna för en smidig flytt 🙂

 

Back to edit

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *