Catch up blogg’in

dsc_0528-jpg

 

Beklagar jag inte hunnit blogga mer, men varit fullt upp här i norr och Robin Bryntesson är ju inte direkt känd för att va lugn. Full fläkt konstant, vi hade egentligen inte tid men det blev en filmproduktion om vår coach Olle Coop och Team Brunte. Vi skrattade så vi grät, lite behind the closed doors på travet knatade vi in och filmade den första produktionen igår. Kl.16 kom vi hem, starten gick 17:50 och vi tänkte dra hem för en kopp. Istället blev de en speedcut på filmen, jag tänkte ” Jag hinner ” och satte igång. Kl 16:15 var vi hemma o allt material överfört, 17:00 var filmen klar och uppladdad därefter. Sick speed på den 🙂 Tur var de, för sen hände något hemskt.

fb_img_1475734153553

Loppet var en succé och de var kring 700 startande 🙂 Massor av barn,familjer, äldre, hundar o ja massor kom för att ansluta till Världens Barn! Robin var inne på sitt 12:onde varv, då skedde det tråkiga…  .

 

En man kollapsar, hans dotter står bredvid och ser allt. Det skriket vill man aldrig höra i sitt liv, det skär på ett speciellt sätt och man träffas i hjärtat av hennes panik. Röda korset var där, löpare som var doktorer och publik anslöt för att hjälpa. Mannen fick hjärt och lungräddning  på plats, innan ambulans kom. De var en ganska hektisk situation ett tag och hemskt att beskåda. Jag stod ju 10 m bort när hon börja skrika. 🙁

 

Men med snabb hjälp på plats och Ambulans otroligt snabbt på plats, så gick de bra för mannen. ( Efterföljder är oklart) Men ja vet att han överlevde iallafall och de valde avbryta loppet med 13 min kvar.

 

Team Brunte som hade mer material från Lasse Coop, valde att lämna han utanför filmen och fokusera på en fin film. Tillsammans med våra sponsorer sprang vi in 13 700:- till Världens Barn och vi är väldigt tacksamma för våra sponsorer. Tacksamma för det gick bra med herrn. Tacksamma för ett bra arrangemang på travet.

 

Update later

 

T

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *