Byter produktion

Byter produktion

  • Ny stuga, nya möjligheter och ny produktion.

Strax efter 16:00 tog jag mitt pick och pack, för att dra till Funäsdalen och hämta ut nycklarna till stugan. Efter lite mekande pga dubbelbokning från deras sida, fick jag mina nycklar och kunde börja inkvartera mig ovanför skidstadion. Fin stuga, mysig och säng till 8 pers. Jag bar in alla mina grejer, sorterade och satte allt på laddning för att så småningom tända spisen och slå mig ner i fåtöljen. Där satt jag bekvämt och länge, musik i lurarna samt ringde några vänner för återkoppling. Blev ett sent telefonmöte med NRK och vi summerade ihop kvällen med Kalla. Ska tanka upp 100gb på en FTP-server och det får bli när jag har bättre uppkoppling nästa vecka. Jag har en god känsla för det 🙂

Slumrade till en film på tvn, la mig till sängs, satte larmet vid 09:00 och tur var väl de att jag vaknade 08:30, för strax efter 09 ringde Löfbergs och vi hade ett telefonmöte. Gick igenom lite planer om produktion, snackade lite bildtagning nu i Bruksvallarna och jag skulle återkoppla efter haft möte med Järnberg här i stugan.

Gick igenom min utrustning en andra vända innan solen började verkligen visa sig från bästa sida och jag stack ut för lite filmande.

  • Drönaren la varvet kring skidspåren.

Vanligtvis är älven fryst och träden fyllda med snö den här tiden på året. Nu är det inte en gnutta snö på marken och knappt minusgrader. De har sparat snö för att säkra premiären och de har gjort ett mycket gott jobb för att hålla kvalité på spåren. Har verkligen inte varit enkelt med vädergudarna och allt regn med plusgrader sistone.

  • Klippbilder i det fina morgonljuset.

  • Det frysta, krispiga och blänkande gräset har en speciell känsla tycker jag, lovin it!

  • Värmen stiger och isen smälter in mot lunch.

  • Lite styrka är alltid något!

Pysslade på datorn med bokföring, boka hotell, betala räkningar och diverse måsten inom företaget. Vid 12:00 slog jag tag i saken och körde 40 min styrka. Det är inte mycket träning dessa dagar, bedrövlig kosthållning och brist på sömn. Men arbetet måste prioriteras och går alltid först. Idag fick jag iallafall till lite styrka, tränade på att handståendet och fick lite go känsla i musklerna igen.

  • Tog en rekarrunda vid handlingen.

Efter styrkan tog jag en liten promenad längs spåret för att kika och se med egna ögon. Vädret var fantastiskt, strax under nollan, soligt och vackert. Jäkligt skidsugen blev jag, tyvärr ingen utrustning med mig och fick nöja mig med promenad. Har så sjukt mycket packning med mig och bilen var sprängfylld från Östersund, så hade inte haft en chans att plocka med mig grejer för skidåkning ändå..

Handlade lite lättare kvällsmat, hade ingen frukost idag och lunchen uteblev med allt annat i luften här i livet. Så fick bli en ”cleansing”-dag och siktar på på något närmare kvällen. Skrev det här 14:30, klockan känns som 17:00 och solen är på väg ned redan. Speciellt här uppe och korta soltimmar totalt på dagen. What to do.

Nu ska jag bara invänta Lager 157 och ta tempen på gänget inför premiären!

Höres 

T-W 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *