Busy days.. As always!

DSC_0319

Efter hemkomsten ca 16 stack jag ut på rullskidorna jag fått låna av Oscar, det är 3:or och jag körde ett av mina älsk/hatpass… Alltså relativt kort pass, men effektivt. Attack på varje backe och lite lugnare på platten, rutten blev lite mycket uppförsbacke än jag hade planerat, men jaja hårt ska de va ibland och jag var rätt nöjd o trött efteråt.. 55 min och snittpuls 187, jäkligt skönt ändå att köra ur sig resan. Kom igång ca 30 min in på passet och har helt enkelt nu förstått att jag är relativt segstartad innan jag kommer in i rätt rytm. Seghet också efter resan, men brukar ta iallafall 15min innan det känns bra, ibland känns första 15 som jag legat i soffan hela mitt liv haha nej men, psykiskt push och sen flyter det på. Snackat lite med Arvid min kära Sherpa från Bastvålen, vi har en grym idé tsm med träningen som komma skall, men mer om det senare…

_DSC6096

Sen idag Torsdag ihop med alla kamera och videoprylar för att resa upp till Klarälvdalen för att arbeta lite åt Vildmark. Skulle fånga lite bilder och intervju några gäster samt skaparna av Vildmark i Värmland. En härlig dag, mycket glädje och bra material ifrån dagen. De som grundade Vildmark föll jag verkligen för, vilket härligt par och jag satt med gåshud hela samtalet.. Satt där nästan 2h och diskuterade/intervjuade dom, de höll inne på så fantastiska berättelser och erfarenhet att det var så mäktigt att lyssna på dom jag nästan blev kär. Wow, skulle kunna sitta där 2 dagar och lyssna på deras historier, tack för den stunden Birgitta & Anders Wiss. Hoppas det kommer fler gånger, nu skall jag försöka få ihop en film av allt det här 🙂 Skulle så gärna också velat gjort ett stort reportage om denna fantastiska bedrift och resa de gjort med Vildmark i Värmland, vilket otroligt flaggskepp för Värmländsk turism och lokala butiker/personer. Finns de något sånt intresse bland er!?

_DSC6107

Byggdagen rullade på fint uppe vid älven och ni kan finna fler bilder på Facebook

_DSC6135

Några TF2 gäster som åker 1 dag ger sig av på älven, riktigt propaganda väder och en mycket lyckat arbetsdag. Nu skall jag försöka få ihop allt och leverera en mysig filmsnutt.

Até amanhã

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *